Başvurular

DeFacto İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

DeFacto İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde DeFacto İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. DeFacto İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

DeFacto İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Defacto Personel Alımı

2003 senesinde kurulan Defacto, ilk mağazasını bundan bir yıl sonra açmıştır. Kısa sürede olduğu sektörde önder markalar içinde girmiştir. Günümüzde ülke içi ve ülke dışında 352 mağazası ile geniş bir ağ bulundurmaktadır.

Hızlı büyümesinin bir sonucu olarak yurt dışı pazarına da açılan Defacto, bu bağlamda ilk mağazasını 2012 yılı içinde Kazakistan’a açmıştır. Bunun dışında şimdilerde Rusya, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gürcistan, Fas, Arnavutluk, Irak Mısır ve daha bir çok ülkede toplam 62 mağazası mevcuttur.

Defacto İş Başvuru Formu

Dedacto her sene çok sayıda iş başvurusu almaktadır. Kurum gereksinimleri ışığında bunları online olarak yayınlamaktadır. Lakin farklı zamanlarda olması sebebiyle iş başvurusu yapmak isteyenlerin düzenli biçimde takip etmesi gerekir. Eğer açık bir ilan kapanmışsa, müracaat işlemleri yapılamayabilir.

Defacto büyümesini sürdürmek, müşterilere kesintisiz hizmetler sunabilmek için iş alımları yapmaktadır. Bunlar online sistemler üzerinden adaylarla paylaşılmakta olup kontrol edilerek başvuru işlemleri yapılabilir.

Defacto İş İlanları

Defacto Kariyer.net üzerinde görülebilen fazla sayıda açık pozisyona sahiptir. Bunlara iş başvurusu aynı yerden, pratik ve kolay bir biçimde gerçekleştirilebilmektedir. Adayların bunun için ilk kez bir hesaba sahip olması gerekir.

Bu işlem tamamlandıktan sonra özgeçmiş doldurulur. Daha önce hazırlamışsanız yalnızca güncellemeniz gerekir. Ardından tüm pozisyonları değerlendirebilir, size en uygun görünene başvuru uygulayabilirsiniz.

Bunun ardından tek yapmanız gereken beklemektir. Eğer başvurunuz pozisyon ile uyumluysa kısa süre içinde sizinle irtibat kurulabilir. Ardından da mülakat bilgileri aktarılır.

Defacto Açık Pozisyonlar

Defacto aracılığıyla açılan pozisyonlar, iş arayan insanlara büyük fırsatlar sağlamaktadır. Bunlar Türkiye kapsamı içinde olduğu için yaşadığınız yere göre değerlendirmeniz gerekir. Ayrıca her biri belirli koşulları, şartları gerektirebilir.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Konum Başvuru Linki
Merchandiser (Dokuma) İstanbul Başvur
Merchandiser (Örme) İstanbul Başvur
Müşteri Danışmanı – Full/Part İstanbul Anadolu İstanbul Başvur
Müşteri Danışmanı – Full/Part Vadi İstanbul Avm İstanbul Başvur
Alıcı – Ayakkabı&Aksesuar İstanbul Başvur
Genç Merchandiser İstanbul Başvur
Mağaza Alan Müdürü – Uşak Uşak Başvur
Merchandiser Müdürü (Ev Giyimi) İstanbul Başvur
BT İş Hizmetleri Müdürü İstanbul Başvur
Veritabanı Yöneticisi (Uzak) İstanbul Başvur
Bilgi Güvenliği Uzmanı (Uzaktan) İstanbul Başvur
Ön Uç Geliştirici (Uzak) İstanbul Başvur
Yazılım Geliştirici/Çerçeve (Uzaktan) İstanbul Başvur
Konsept & Flagship Projeler Sorumlusu İstanbul Başvur
Veri Bilimcisi İstanbul Başvur
İş Zekası Uzmanı (Uzaktan) İstanbul Başvur
İnşaat Mühendisi İstanbul Başvur
Kıdemli Mobil Uygulama Uzmanı İstanbul Başvur
Web Analiz Uzmanı İstanbul Başvur
SAP FI Kıdemli Uzmanı (Remote) İstanbul Başvur

İlanlara başvurmak ve daha fazla Defacto iş ilanı için tıklayın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu