Başvurular

Demir Export İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Demir Export İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Demir Export İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Demir Export İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Demir Export İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Demir Export İş Başvuru Formu

Demir Export İş Başvurusu yaparak Demir Export’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Demir Export iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Demir Export A.Ş., Türkiye’nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu’nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir.

Kurulduğu 1957 senesinden beri demir cevheri üretimini sürdüren Demir Export A.Ş., sonraki senelerda baz metallerden çinko, kurşun, gümüş, bakır cevheri konsantreleri ve bunun bunun yanında parça ve konsantre olmak üzere krom cevheri üretimine de başlamıştır.

İşe Alım

Amacımız, İnsan Kaynakları politika ve hedefleri ile uyumlu, fırsat eşitliğini ön planda tutan bir istihdam politikası ile pozisyonun gerektirdiği niteliklere uygun eğitim, teknik bilgi, beceri ve yetkinliklere sahip insan kaynağını şirketimize kazandırmaktır. İşe alım süreçlerimizde en mühim kriterlerimizden biri yetkinliklerdir.

Değerlendirme Merkezi Uygulamaları – Adayların yetkinlikleri, kendilerine verilen vaka çalışmaları üzerinde gerçekleştirdikleri grup çalışmasına ve bireysel egzersiz değerli okurlarımıza göre değerlendirilir.

Demir Export A.Ş.’ye www.demirexport.com sitesinin İnsan Kaynakları alanında bulunan “Demir Export’lu Olmak İçin” sekmesinden yahut kariyer portallarında bulunan Demir Export ilanları vasıtasıyla iş başvurusunda bulunabilir ve bu portaller üzerinden iş olanaklarını takip edebilirsiniz.

Açık Pozisyonlar :

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
İSG Yer Altı Vardiya Mühendisi Manisa Başvur
Muhasebe Uzmanı Erzurum Başvur
Açık Ocak Yöneticisi Erzurum Başvur
Dış Ticaret Uzmanı Ankara Başvur
Kıdemli Makine Mühendisi Sivas Kangal Başvur
Kıdemli Makine Mühendisi Sivas Divriği Başvur
Satınalma Yöneticisi Ankara Başvur
Genel Bavşuru Ankara Manisa Sivas Erzurum Başvur
Genel Başvuru Ankara Başvur

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu