Başvurular

Denizbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Denizbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Denizbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Denizbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Denizbank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

stajstaj

Denizbank staj başvurusu başlıyor!

Denizbank’ta staj olanağı için öğrenciler Denizbank’ın web sitesinden yahut diğer başvuru kaynaklarından staj başvurusu yapabilecekler. Denizbank staj ilanlarını haberimiz devamında bulacaksınızdır.

Deniz’de Staj

Kendine değer katmak isteyen üniversite veya ticaret lisesi öğrencilerine teorik bilgileriyle alakalı pratik yapma ve bu bilgileri uygulamaya geçirme olanağı sağlıyoruz…

Üniversite Öğrencileri

Yaz ve sömestr dönemlerinde, şubelerimize başvuru yaparak DenizBank’ı tanımak isteyen üniversite öğrencileri’ne staj olanağı tanınmaktadır. Staj boyunca stajyere “mesleki / bireysel gelişim sağlayıcı bilgi ve becerilerin kazandırılması, var olan bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi” esastır.

Ticaret Lisesi Öğrencileri

Ticaret Meslek Lisesi son sınıftaysanız,(tercihen Muhasebe ve Finansman, Bankacılık, Büro Hizmetleri, Dış Ticaret, Borsa Hizmetleri, Sigortacılık)

Sınıf not hemen hemenlarınız 5’lik sistemde “3” ve üzeri, 100’lük sistemde “55” ve üzeriyse,

Zorunlu staj hakkınız yer alıyorsa,

Siz de DenizBank’ın ile bankacılığı yakında zamandan tanıma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Beceri eğitimi uygulaması kapsamı içinde Ticaret Lisesi Öğrencileri stajlarına her sene öğretim yılı başında başlar, öğretim senesinin sona ermesi ile birlikte staj dönemleri sona erer.

Kariyer hedeflerinizi ülkeler arası bir bankanın bunun bunun yanındalığından yararlanarak gerçekleştirmek ve Deniz’de parlayan bir yıldız olmak için özgeçmiş detaylarınızi bize ulaştırmanızı ve size uyan pozisyonlara başvurmanızı rica ederiz.

Başvuru Şartları;

Üniversite üçüncü yahut dördüncü sınıfta okuyorsanız,

Meslek yüksek okulunda son sınıftaysanız,

Zorunlu yahut Gönüllü staj hakkınız var ise (Stajınızın okulunuz aracılığıyla onaylanıyor olması)

Siz de DenizBank’ın Deniz’in İncileri Staj Programı ile bankacılığı yakında zamandan tanıma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Staj Başvurusu:

Staj başvurusu için tıklayın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu