Başvurular

Desmer Güvenlik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Desmer Güvenlik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Desmer Güvenlik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Desmer Güvenlik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Desmer Güvenlik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Desmer Güvenlik Hakkında:

Fiziki Güvenlik, Alarm Haber Alma Takip Merkezi, Para ve Değerli Eşya Nakli yapan Şirketimiz; 5188 sayılı Kanun hükümleri çerçevesindeki tüm izinler ile yetki belgelerine sahiptir. Ayrıca ISO 9001:2008 TÜV CERT Kalite Belgesine sahip olan şirketimiz, müşteri tatminiyeti ve müşteri odaklı hizmetler üreterek, özellikle Para ve Değerli Eşya taşımacılığında uzmanlaşmış, 29 İl merkezinde kurmuş olduğu, 35 adet para işleme/kasalama merkezi ve 89 adet zırhlı araç ile Türkiye genelinde 81 il’e hizmet vermektedir

Şirketimiz bünyesinde kasa, zırhlı araç, kaldırım sigortası, konteyner, ATM kasetleri vb. taşıma aksesuarları İngiltere Sigorta Sendikası aracılığı ile sigortalatılmış olup, bütün hizmetlerimiz tüm riskleri kapsayacak biçimde en geniş anlamda sigorta teminatı altındadır.

 

Şirketimizde, Fiziki Güvenlik, Alarm Haber Alma, Para ve Değerli Eşya Nakli hususunda ülkeler arası kalite standartlarında gösterilen şartları karşılayan, Kalite Yönetim Sistemleri kurulmuş ve etkin olarak uygulamaktadır. Eğitimli ve işinde uzman kadromuz ile Kanunlara, Mevzuatlara, Yönetmeliklere uygun, müşteri ihtiyaçları odaklı, kaliteli hizmeti en az maliyetle üretmek ve üyelerimize sunmak temel amacımızdır. Toplum güvenliğini, iş sağlığını, tarafımızdan emanet olarak alınan Para ve Değerli Eşyanın emniyetini ön planda tutan Yönetim Sistemlerini sürekli olarak iyileştiren, geliştiren ve bu sayede sektörde aranan, sistem değeri ile adı kalite ve güvenle birlikte anılan kalıcı bir kuruluş olmak başlıca hedefimizdir.

İnsan Kaynakları:

Her zaman ekibimize katılmaları için hizmet odaklı bireyler arıyoruz ve onları bünyemizde toplamaya,  birlikte çalışmaya ve  kariyerlerinde büyümelerine yardımcı olmaya kararlıyız. Çalışanlarımıza şirket içinde kendilerini geliştirmeleri için fırsatlar paylaşmak istedik.

Çalışanlarımız bilgi birikimleri ve uzmanlıklarıyla kurumlara, işletmelere ve bireylere  daha iyi güvenlik hizmeti sunmak için istekli ve tutkuludur. Çalışanlarımız üyelerimize en yüksek kalitede hizmet sunmayı hedeflemektedir ve her zaman en iyi güvenlik hizmetini sunmaya odaklanır.

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
İnsan Kaynakları Memuru Ankara /Altındağ Başvur
Silahlı Güvenlik Görevlisi Bursa, Kocaeli /İzmit , Tekirdağ /Çorlu Başvur
Silahlı Güvenlik Görevlisi İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Başvur
Muhasebe Elemanı Ankara /Altındağ Başvur
Üstteki Linklerden Başvuru Yapabilirsiniz.

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu