Başvurular

Devlet Demiryolları Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı 2022

Devlet Demiryolları Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Devlet Demiryolları Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Devlet Demiryolları Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Devlet Demiryolları Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı

  • Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı 2016
  • Adaylardan İstenilen Belgeler Nelerdir?

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı 2016

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü yani TCDD yayınlamış olduğu ilan neticesinde eski hükümlü işçi alımı yapacaklarını açıkladı. Teşekkülümüz Aydın il sınırlarında 1 eski hükümlü işgücü talebimiz Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce 15.08.2016 tarihinde ülke düzeyinde ilan edilecektir.

İŞKUR’ca bildirilen nihai listede bulunacak adaylar, sözlü sınava katılmak için aşağıda gösterilen belgelerin fotokopileri ile TCDD web sitesinde yayına girecek 1 adet resimli İş Talep Bilgi Formunu eksiksiz olarak doldurarak 20.09.2016 tarihinde, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine gelerek teslim edeceklerdir. Belgelerini teslim etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. İŞKUR’ca bildirilen nihai listede bulunacak adayların adreslerine evrak teslimi ve sözlü sınav tarihini bildirir tebligat gönderilecektir.

Sözlü sınavı 27.09.2016 tarihinde saat 10.00 da TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresinde yapılacaktır. Teşekkülümüzde görev alacak eski hükümlü işçiler 4857 sayılı İş Kanununa tabii olarak görev yapacaktır. İşe başlatılan eski hükümlü işçilerin deneme süresi 4 aydır.

Adaylardan İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • Öğrenim belgesi,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından yahut edevlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile alakalı mahkeme kararı istenecektir.),
  • Askerlik durum belgesi (terhis, tecil yahut muaf olduğunu belirtir),
  • Eski Hükümlü Belgesi (Cumhuriyet Savcılığından),
  • İkametgah İlmühaberi

Sözlü sınavını kazanan adaylardan, tam teşekküllü devlet hastaneleri yahut resmi üniversite hastanelerinin herhangi birinden Sağlık Kurulu Raporu istenecektir. Sağlık kurulu raporunda; Görme Dereceleri (sağ-sol göz ayrı ayrı belirtilmiş) Renk Muayenesi (ishihora testi yapılmış), İşitme muayenesi yapılmış (Odyometrik incelemede saf ses hemen hemensı, 500,1000 ve 2000 frekansların hemen hemensı, 0-30 dB olmalıdır.)

Adaylar meslek liselerinin Bobinaj, Büro Makinaları Teknik Servisi, Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü, Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi, Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım, Endüstriyel Bakım Onarım, Görüntü ve Ses Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Haberleşme Sistemleri, Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik, Bobinajcılık, Elektrik – Elektronik, Otomatik Kumanda, Elektrikçilik Bölümü, Elektrik Tesisatçılığı, Elektro Mekanik Taşıyıcılar, Asansör Bölümü, Endüstriyel Elektronik, Elektronik, Radyoculuk, Monitörlük, Telekomünikasyon, Elektrik Elektronik Teknolojisi (Otomosyon Sistemleri Dalı) bölümlerinin birisinden mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren bütün ilanlara Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İş İlanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu