Başvurular

50, 55 ve 60 KPSS Puan Şartıyla: Memur ve Sözleşmeli Personel İlanları

50, 55 ve 60 KPSS Puan Şartıyla: Memur ve Sözleşmeli Personel İlanları, iş başvuruları bölümünde 50, 55 ve 60 KPSS Puan Şartıyla: Memur ve Sözleşmeli Personel İlanları ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 50, 55 ve 60 KPSS Puan Şartıyla: Memur ve Sözleşmeli Personel İlanları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

50, 55 ve 60 KPSS Puan Şartıyla: Memur ve Sözleşmeli Personel İlanları

Kamu İlanları olarak siz okuyucularımıza devlet kurumları aracılığıyla yayımlanan tüm personel alım ilanlarını aktarıyoruz. Bu haberimizin detay kısmında de siz okuyucularımı içinb çeşitli KPSS puan şartları ile yayımlanan personel alım ilanlarını bir araya getirdik. 

Bu bağlamda 50, 55 ve 60 KPSS puanıyla memur veya anlaşmali personel alımı yapacağını ilan eden kurumların listesi, alım yapılacak personel kadroları ve ilanlara dair detaylar şu biçimde

50, 55 VE 60 KPSS PUANIYLA MEMUR ALIMLARI

Geçen günlerde Devlet Personel Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu, Basın İlan Kurumu veya kurumların kendilerine ait internet siteleri üzerinden yayımlanan ve halen başvuru süreci devam eden kurumların ilan listesi şu biçimde.

İstanbul Üniversitesi–Cerrahpaşa Rektörlüğü 55 KPSS puanıyla anlaşmali personel alımı yapıyor. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Mardin Dargeçit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Büro Memuru alımı yapacak. 

TCDD Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayımlanan personel alımı ilanında işçi kadrolarına personel alımı yapılacak. 

Kültür Bakanlığı KPSS’siz anlaşmali bilişim personeli alımı yapacağını açıkladı. 

Tarım Bakanlığı ve Orman Bakanlığı da paylaşımı yaptığı bir açıklama ile KPSS’siz anlaşmali personel alımı yapacak. 

50 KPSS puan şartıyla çeşitli kadrolarda anlaşmali sağlık personeli kadrolarına alınacak.

KİMLER MEMUR ALIM İLANLARINA BAŞVURU YAPABİLİR?

DPB, İŞKUR yahut farklı platformlar üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar, başta Devlet Memurları Kanunu’nda bulunan şartları sağlamak zorundalar. Adayların sağlamaları gereken diğer koşullar ise alım yapılacak kadro için tespit edilen özel şartların sağlanması. 

Bu bağlamda adayların takip etmeleri gereken hususlar ana başlıkları ile şu biçimde,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, Kurum aracılığıyla tespit edilen yaş aralığında bulunmak, İşe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması, Arşiv araştırması olumlu yanıtlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak yahut muaf tutulmak. 

Bu şartların yanında adayların sağlamaları gereken koşullar da bulunabilir. Kurumlar adaylardan deneyim, sertifika ve bunun gibi koşullar talep edebilirler.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru da bulunacak adaylar aşağıda bulunan bağlantılar üzerinden tüm detaylara ulaşabilirler. 

50 KPSS ile anlaşmali personel alımı için TIKLAYINIZ

Aile Bakanlığı ilanı için TIKLAYINIZ

55 KPSS İle yayımlanan ilan için TIKLAYINIZ

Tarım Bakanlığı personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

TCDD personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kültür Bakanlığı KPSS’siz personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu