Başvurular

Devrek Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Devrek Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Devrek Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Devrek Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Devrek Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Zonguldak ilimizde yer almakta olan Devrek Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile geçici işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Devrek Belediyesi ilan kapsamı içinde en az ilköğretim mezunu ve en fazla da ortaöğretim mezunu büro işçisi alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 20 Ekim 2017 ile 30 Ekim 2017 tarihleri içinde başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Devrek Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı 2017

Belediyemizin Halkla İlişkiler ve Şikayet Yönetimi Biriminde çalıştırılacak Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalı iyi derecede bilgisayar bilen temsil kabiliyeti olan; Kalite Yönetim Sistemi, İç Tetkikçi, Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, İşyeri Organizasyonu, Şikayet Yönetimi gibi alanlarında Eğitim Sertifikası ve deneyim sahibi olan 1 Adet GEÇİCİ 5 AY 29 GÜN en az 5 Yıl deneyim olması ve tercihen (KAMU) işyerlerinden olması esas olup, söz konusu olan belgeler kontrol edilecek olup;

Başvurular 20 Ekim 30 Ekim Tarihleri arası İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne yahut İş-Kur Resmi İnternet sitesi üzerinden ilana başvuru yapmaları gerekecektir.

Adaylar Noter Kura çekimi ile belirlenecektir.

*Öğrenim Kriteri seçimi:

Öğrenim düzeysi aralığı bazında:

En az öğrenim düzeysi: İLKÖĞRETİM

En çok Öğrenim düzeysi: ORTAÖĞRETİM

İstenen Meslek : Büro İşçisi

Sadece Bu İlçelerde İkamet Edenler:

1-Zonguldak/Devrek İlçesi sınırlarında ikamet etmesi şarttır.

Belediye Başkan Yrd.

Bu makalemizde Devrek Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu