Başvurular

DHMİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

DHMİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde DHMİ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. DHMİ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

DHMİ iş ilanları ve iş başvurusu

Devlet Hava Meydanları İşletmesi yani kısa ve bilinen ismi ile DHMİ, ülkemiz sınırları içindeki havalimanlarının işletilmesi ve Türk hava sahasındaki trafik düzenlenip denetlenmesi ile görevli olan bir kamu kuruluşudur.  Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ) Genel Müdürlüğü; tüzel kişiliğe sahip, faaliyetlerinde özerk, sorumluluğu sermayesi ile sınırlı, Ulaştırma Bakanlığı ile alakalı ve en son hukuki düzenlemeyle hizmetleri imtiyaz sayılan bir Kamu İktisadi Kuruluşudur. Devlet Hava Meydanları İşletmesi faaliyetlerinin devamı adına her sene çok sayıda personel alımı, memur alımı, işçi alımı ve eleman alımı gerçekleştirmektedir. Yazımız devamında Devlet Hava Meydanları İşletmesi aracılığıyla yayınlanmış olan bütün iş ilanları ile bu iş ilanlarına ait iş başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları gibi iş başvurusu ayrıntıları bulunmaktadır.

  • Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) İş İlanları 2022
  • Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) İş Başvurusu 2022

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) İş İlanları 2022

Devlet Hava Meydanları İşletmesi faaliyetlerine ara vermeksizin devam etmek adına her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. DHMİ aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde lise mezunu, üniversite mezunu ve ön lisans mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar ve pozisyonlar bulunmaktadır. İlanlarda hava trafik kontrolörü, asistan, avukat, doktor, iç denetçi, ekonomist, güvenlik görevlisi, hukukçu hemşire, istatistikçi, mühendis, pilot, şoför, teknisyen, uzman, uzman yardımcısı, tekniker gibi bay ve bayan personeller için sayısız kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Aşağıda DHMİ aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır.

  • DHMİ 112 Hava Trafik Kontrolörü Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • DHMİ Vardiya, Proje Sorumlusu ile ÖGG Alımı İçin TIKLAYIN
  • DHMİ Asistan ve Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Hava Meydanları İşletmesi Hava Trafik Kontrolörü Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Hava Meydanları İşletmesi Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Devlet Hava Meydanları İşletmesi Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

DHMİ aracılığıyla iş ilanları yayınlandıkça vermiş olduğumuz liste de güncellenecektir. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapılır?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) İş Başvurusu 2022

Devlet Hava Meydanları aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve www.dhmi.gov.tr yani kurumun resmi adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara ait başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde görmek ve anında iş başvurusu yapmak için tek yapmanız gereken sosyal ağlardan bizleri takip etmektir. İlanlar yayına girdiğinda sosyal mecralar vasıtası ile gerekli açıklamaları siz kıymetli okurlarımız ile anında sunacağız. Harici olarak DHMİ, iş ilanları yayınlanmadan bünyesine yapılan başvuruları kabul etmemektedir. DHMİ bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve yine söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. DHMİ iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER DHMİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, dhmi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan dhmi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu