Başvurular

Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

2020 yılı için Dicle Üniversitesi 65 anlaşmali sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı. İlan ayrıntıları ve başvuru linkini makalemizde bulacaksınızdır.

Başvuru Şartları

  •  657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48.maddesinde gösterilen şartları taşımak.
  • Türk Ceza Kanunu’nun 53. Maddesinde gösterilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 (bir) yıl yahut daha fazla süre ile hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hile iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak,
  • Lisans mezunları için 2018 KPSS(P3) ve ön lisans mezunları için 2018 KPSS (P93) puan grubu sınavına girmiş olmak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi ve anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmüne uygun olması.
  • Sağlık Bakanlığının 30/03/2020 tarihli Genelgesine istinaden, hali hazırda herhangi bir sağlık kuruluşunda görev yapanların başvuruları kabul edilmeyecektir.
  • Adaylarla yapılacak hizmet anlaşmasinde gösterilen şartları yerine getirmeyenlerin anlaşmaleri bir ay içinde feshedilecektir.
  • Kanun Hükmünde Kararname kapsamı içinde kurumlarıyla ilişiği kesilenler yahut anlaşmasi fesih edilenler başvuruda bulunamazlar.
  • Gece yahut gündüz vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak.

İlana başvuru yapmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu