Başvurular

Didim Belediyesi işçi alımı gerçekleştirecek 2022

Didim Belediyesi işçi alımı gerçekleştirecek 2022, iş başvuru bölümüzde Didim Belediyesi işçi alımı gerçekleştirecek ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Didim Belediyesi işçi alımı gerçekleştirecek başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Didim Belediyesi işçi alımı gerçekleştirecek

Aydın ilimizde yer almakta olan Didim Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Didim Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde iş makineleri operatörü alımı yapacaktır. Adayların en az ilköğretim ve en fazla da lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylar ilana 21 Haziran 2019 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamında bulunmaktadır.

Didim Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2019

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 5 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Kamu kurum ve kuruluşlarının iş gücü isteklerine yapılacak başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci adresleri dikkate alınacaktır. İlçe, il yahut bölge düzeyinde yayımlanan işçi isteklerinin başvuru süresi içinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. İkamet değişikliği ile alakalı olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınacaktır.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz Kurumun yolladığıve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının olduğu listeler esas alınmak suretiyle, açık iş rakamının dört katı, asil ve açık İş sayısı kadar yedek aday kura çekimi sonucu belirlenir.

KURAYA TABİ İŞGÜCÜ TALEPLERİNE İLKOKUL-İLKOĞRETİM VE ÜSTÜ EĞİTİME SAHİP OLANLARDA MÜRACAAT YAPABİLECEKLERDİR.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik

Madde 16 – (Değişik madde: 09.11.2018 – 322 s. CB. Kararı/11. md.)

(1) Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, kamu kurum ve kuruluşunun İnternet sitesinde açıklamalur. Bu açıklama, tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve alakalılerin adresine posta yolu ile bunun bunun yanında tebligat yapılmaz.

ÖZEL ŞARTLAR

  • G SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİNE SAHİP OLMAK
  • GREYDER OPERATÖRÜ BELGESİ (En az 1 Yıl Tecrübeli olmak)

NOTER KURA TARİH: 21.06.2019 SAAT :10:00

DİDİM BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
İş Makineleri Operatörü

Çalışma Adresi : CUMHURİYET MAHALLESİ İNÖNÜ BULVARI NO:180 9270 DİDİM (YENİHİSAR) AYDIN / TÜRKİYE

Bu makalemizde Didim Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren ilanlara Didim Belediyesi iş olanakları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu