Dekorasyon

Alfemo Mobilya Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Alfemo Mobilya Yatak Odası Takımları ve Fiyatları, dekorasyon kategorimizde Alfemo Mobilya Yatak Odası Takımları ve Fiyatları ile alakalı bilgiler vereceğiz.. Alfemo Mobilya Yatak Odası Takımları ve Fiyatları ile ilgili tüm merak ettikleriniz makalemizde..

Başlıklar

Alfemo Mobilya Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Türkiye’de en iyi ve kaliteli yatak odası satan markalar listesi deyince akla gelen firmalardan bir diğeride Alfemo’dur. Firma her sene çıkarmış olduğu yeni yatak odası modelleri ve kampanyalarla gündemde kalmayı başarıyor. Bizde şirketin modern takımlarından bazılarını burada paylaşımı yaptık. Sizler de modelleri incelediğinizde yatak başlıkları, divan, baza ve yatak, komidin, gardrop gibi mobilyaların şık bir biçimde takım haline getirilmiş olduğunu göreceksiniz.

Web sayfamızda verilen fiyatlar güncel maliyetlere göre artış gösterebilir. Sipariş vermeden önce lütfen fiyat alınız.

essen alfemo yatak odası

essen alfemo yatak odası

Essen Yatak Odası 15.250 TL

Mobilya sektörünün en büyük firmalarından olan firma, özellikle modern tarzlara sahip olan evlerin vazgeçilmez bir markası haline gelmiştir. Alfemo Mobilya nın mobilya tarzına göz gezdirdiğinizde, sağlamlığın ve kalitenin bunun yanında, tasarımında çok daha ilerilerde tutulduğunu göreceksiniz.

Alfemo yatak odası takımları Arven – 7490 TL

Geniş ürün çeşitleriyle düşlerinizi  süsleyecek  konforda ve şıklıkta en yeni modelleriyle göz alıcı hale gelmiştir. Çünkü, her tarza ve her zevke uygun çizgisiyle, yatak odaları tasarımlarında aşağı yukarı herkese  hitap etmektedir.

prado alfemo yatak odası

prado alfemo yatak odası

Prado Yatak Odası 14.790 TL

Güne iyi başlamak ve günü iyi bitirebilmek fakat iyi bir yatak odası takımıyla olabilecek olabilir.Bunun nedeni ise hem gözünüzü kapattığınız yer yatak odasıdır hem de gözünüzü açtığınız yer… Hoşunuza gitmeyen ve yeteri kadar rahat olmayan bir yatak odasına sahipseniz hem yorgun günlerinizde bile dinlenmenin yeteri kadar keyfini çıkaramayacaksınız hem de güne yorgun ekranlara geleceksınız.Lakin Alfemo değeriyle yüksek konfora sahip bir yatak odasına sahip olursanız kendinizi daha verimli hissedeceksiniz.O yüzden bu kalite ve konforu ertelemeyin. Aşağıda misal olarak paylaşımı yaptığımız yatak odası takımı modellerinin tamamı Alfemo mobilyaya ait olmayabilir.

Catherine Yatak Odası 11.090 TL

Alfemo yatak odası takımlarının fiyatınında değeriyle doğru orantılı olduğunu kafanızı yoruyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü sanılanın aksine bu yatak odalarında fiyat uçuk sayılara çıkmıyor.Zaten her kesim aracılığıyla tercih edilmesinin en mühim nedenlerinden biride bu gibi görünmekte. Tabii ki fiyatlar bazı modellerde artış gösteriyor ama yeteri kadar bütçesi olmayanların da zevkine uyacak modeller bi hayli fazla mevcut yer alıyor.Eğer sizde şıklık,konfor ve kalite istiyorsanız fakat fiyat hususunda endişe ediyorsanız hemen Alfemo mağazasına uğrayıp size en uygun yatak odası takımını seçin. Artık en rahat uykularla geceyi geçirip, en mutlu sabahlara uyanmanın keyfini yaşayın.

İNFİNİTY YATAK ODASI  10.690 TL

2021 yatak odası modellerine gelince genelde çok da farkedilir bir değişme olmamasına rağmen bazı istisna modellerde büyük bir değişime gidildiği gözleniyor. Bu  değişikliğin ise daha çok klasik modelleri vurduğunu aktarabiliriz. Modern ve enteresan modeller aşağı yukarı aynı kalırken klasik ve eski moda diye anılan daha çok orta yaş üstü yaş grubu aracılığıyla tercih edilen modellerde hafif modernleştirmeye gidilmiş.

Alfemo mobilya yatak odası modelleri Gravity  8710 TL

Sürekli büyüyen ve gelişen bu sektör içinde bulunan en iyi markalardan birisi olarak dikkatleri çeken firma, kısa bir zaman dilimi içinde nevresim takımları ile alakalı olarak da en iyi seçenekleri sunuyor diyebiliriz. Alfemo nevresim takımı fiyat aralıkları ile alakalı olarak geniş kapsamlı bir araştırma yaptığınız zaman sezonun en güzel ürünlerini en uygun fiyatlar ile geliştirdiklerini çok daha yakında zamandan görebilme şansına da sahip olabileceksiniz. Büyüme hızı ile mobilya sektörünün en büyük yapılanmalarından birisi olduğunu da rahatlıkla aktarabiliriz aslında.

Alfemo Mobilya Yatak Odası Takımı Modelleri 2021

garneth alfemo yatak odası

garneth alfemo yatak odası

Garneth Yatak Odası 14.90 TL

Alfemo krem yatak odası takımı Vancouver 9890 TL

Pek çok satış noktası ve bayi ağına sahip olan firma, kullanıcı odaklı birden fazla servisi bünyesinde içinde yer alıyor. Bunun yanında, satın almış olduğunuz tüm ürünlerin garanti süreleri boyunca, tüm desteği ve servisi Alfemo mobilya aracılığıyla karşılanıyor. Firma üretim değerine olan güveni aracılığıyla, en uzun süreli garantiyi sunan mobilya firmalarından bir tanesi olarak gözleri üstüne topluyor.

villa alfemo yatak odası

villa alfemo yatak odası

Villa Yatak Odası 9790 TL

loren alfemo yatak odası

loren alfemo yatak odası

Loren Yatak Odası 4490 TL

vegas alfemo yatak odası

vegas alfemo yatak odası

Vegas Yatak Odası 10.990 TL

Alfemo yatak odası  Misty -7108 TL

Alfemo yatak odası dekorasyonu Brooklyn 12.690 TL

Alfemo yatak takımı modelleri METROPOL STYLE fiyatı : 15.575 TL

Alfemo beyaz yatak odası takımı Alaçatı  11.789 TL

Ayrıca Alfemo mobilya yatak odası fiyat aralıkları incelendiğinde, piyasadaki birden fazla markaya göre daha uygun fiyat alternatifi sunan firma, Yatak odaları yönünden, her keseye  uygun düzeylerdedir. Özellikle devamlı olarak güncellenmekte olan kampanyaları ve fırsatlarını  takip ettiğinizde, çok daha uygun fiyatlara sahip olabilmeniz olabilecekdür.

Alfemo yatak odası emsallari Marvin

Alfemo yatak odası modelleri Siena

Alfemo nevresim takımı emsallari genel itibari ile üzerinde barındırdığı modern çizgisi aracılığıyla herkesin beğenisini kazanan unsurlardan birisi olarak da dikkatleri çekiyor. Biliyoruz ki reklam ve kaliteli ürünleri uygun fiyat seçenekleri ile müşteriye sunmak, bir şirketin bi hayli hızlı büyüme aşamasında en büyük destekçilerinden birisi olarak da dikkatleri çekiyor diyebiliriz. Alfemo bu anlamda en iyi markalardan birisi diyebiliriz. Alfemo 2021 mobilya takımı modelleri ile de önceki senelere nazaran daha yenilikçi ve çok daha yüksek göze hitap eden modeller geliştiriyor. Dolayısı ile siz değerli okurlarımıza en iyi emsallari sunabilmek adına işinin ehli tasarımcılar ile çalışarak değişik bir bakış açısını sizlerin önüne sermeye sürdürmekte. Bizlerde sitemizde bunu siz değerli okurlarımıza paylaşmak istedik.

Alfemo modern yatak odası takımı Escuda

Firma yeni sene ile alakalı olarak çok değişik seçenekleri siz değerli okurlarımıza sunuyor ve dolayısı ile etkinlik düzeyi olarak diğer markalara nazaran bir adım daha önde olmayı başarıyor. Yaratıcı seçenekler günümüz bireylerinın en fazla ilgisini çeken seçeneklerdir. Her ne olursa olsun modern çalışmalar üzerine eğilim gösterdiğiniz zaman insanlar sizlerin markasını daha ön planda tutacaktır. Yukarıdaki resim galerisi içinde sezonun en güzel ürünlerini sorunsuz bir biçimde bulabilme ve değerlendirme şansına da sahip olacaksınız. Bu da siz değerli okurlarımıza görsel ve kullanış anlamında kaliteli ürün alternatiflerini sunuyor.

ARTELLA YATAK ODASI TAKIMI –
ARTELLA 6S Gardrop (1 adet) + ARTELLA Şifonyer (1 adet) + ARTELLA Şifonyer Ayna (1 adet) + ARTELLA Komodin Set (1 adet) + ARTELLA Başlık 160cm (1 adet)
Ekvator Meşe ve Metalik Ekru’nun, soyut figürlere sahip dokulu yüzeyde oluşturduğu göz alıcı güzellik.
Açılır başlıktaki kullanım kolaylığı ile değişiklik yaratan karyola.
Tüm kapaklarda menteşe üzerine entegre özel yavaşlatıcı kullanımı.

COMO YATAK ODASI TAKIMI – 
COMO 6S Gardırop (1 adet) + COMO Şifonyer (1 adet) + COMO Şifonyer Ayna (1 adet) + COMO Komodin Set (1 adet) + COMO Karyola (160cm x 200cm) (1 adet)
Özgün, spor görünümlü, havuz sistemli, deri başlıklı karyola.
Geniş depolama hacmine sahip, tasarım bütünlüğüne uygun, özel aksesuar bölmeli şifonyer.
Çekmecelerde sessiz hareket sağlayan Blumotion ray sistemi.
Fotosel aydınlatmalı ve asansörlü askı kapanmasını sağlayan Slowmotion sistem.

DİEGO YATAK ODASI TAKIMI – 
DIEGO Aynalı 6S Gardırop (1 adet) + DIEGO Şifonyer (1 adet) + DIEGO Şifonyer Ayna (1 adet) + DIEGO Komodin Set (1 adet) + DIEGO Karyola 160*200 (1 adet)
Yenilikçi tasarım yaklaşımından izler taşıyan. sofistike bir yatak odası takımı.
Deri başlıklı, fotoselli LED aydınlatmalı komodin setiyle entegre dizayn edilmiş özel karyola.
Özel aksesuar bölmeleriyle kullanışlı komodinler.

DUMONT YATAK ODASI TAKIMI –
DUMONT Şifonyer (1 adet) + DUMONT Karyola (160cm x 200cm) (1 adet) + DUMONT 6S Gardırop (1 adet) + DUMONT Şifonyer Ayna (1 adet) + DUMONT Komodin Set (1 adet)
Sedir meşe renginin doğal güzelliği ile dokulu tekstil beyazın şıklığını birleştiren, ince ve zarif ayrıntılar.
Ürüne özel dizayn edilmiş puantiye led aydınlatmalar ile sınırsız hareket olanağı.
Karyola başlığı, komodinler, dolap, şifonyer ve aynada bulunan özel derzler ile tasarım bütünlüğü sağlayan özgün çizimler.
Geniş depolama hacmine sahip, günlük kullanıma uygun push-on (bas-aç) sistemi ile çalışan ve aksesuarlar için özel bölümlendirilmiş üst çekmece ile şifonyer ve komodinler.

ESCUDA YATAK ODASI TAKIMI –
ESCUDA 6S Gardrop (1 adet) + ESCUDA Şifonyer (1 adet) + ESCUDA Şifonyer Ayna (1 adet) + ESCUDA Komodin Set (1 adet) + ESCUDA Sound System Karyola (180*200) (1 adet)

LEGNO YATAK ODASI TAKIMI –
LEGNO Komidin Sağ (1 adet) + LEGNO Komidin Sol (1 adet) + LEGNO Şifonyer Ayna (1 adet) + LEGNO Şifonyer (1 adet) + LEGNO Başlık 160cm (1 adet) + LEGNO 6S Gardırop (1 adet)
Venedik ve kumtaşı renginin basit bir şekilde fark edildiği asil bir tasarım
Rahat kullanım alanlarına ve keskin hatlara sahip gardırop,
Ergonomik sünger uygulanmış deri yatak başlığı
Verev kesimli, şık ve kullanışlı komodinler.

MODENA YATAK ODASI TAKIMI – 
MODENA 6S Gardırop (1 adet) + MODENA Boy Aynalı Şifonyer (1 adet) + MODENA Komodin Sağ (1 adet) + MODENA Komodin Sol (1 adet) + MODENA Döşemeli Başlıklı Karyola (1 adet)
Doğal ahşabın sıcaklığında şık bir tasarım.
Amber rengi LED aydınlatmalı komodin.
Karyola veya baza ile kullanılabilen deri yatak başlığı.
Deri ve krom kaplamalı özel kulplar.

REİNA YATAK ODASI TAKIMI – 
REINA Makyaj Masası (1 adet) + REINA 6S Gardırop (1 adet) + REINA Şifonyer Ayna (1 adet) + REINA Komodin Set (1 adet) + REINA Karyola 160*200 (1 adet)
Sade ve şık çizgileri ile ferah bir tasarım.
Ayna ve deri kullanımları ile zenginleştirilen, baza ve karyola ile kullanılabilen yatak başlığı.
Fonksiyonel depolama aksesuarları ile ayna kapatlı sürgülü gardırop.
Yumuşak kapanma özelliğine sahip çekmece ve kapaklar.

RETRO 70S YATAK ODASI TAKIMI – 
RETRO 70s 6S Gardırop (1 adet) + RETRO 70s Şifonyer (1 adet) + RETRO 70s Şifonyer Ayna (1 adet) + RETRO 70s Karyola 160*200 (1 adet)

RİGA YATAK ODASI TAKIMI – 
RIGA 6S Gardrop (1 adet) + RIGA Komodin Seti (1 adet) + RIGA Şifonyer (1 adet) + RIGA Şifonyer Ayna (1 adet) + RIGA Bazalı Karyola ( 160*200 ) (1 adet)

VERONA  Yatak Odası
İndirimli Fiyat :
VERONA 8S KING SIZE Gardrop (1 adet) + VERONA Şifonyer (1 adet) + VERONA Komodin Set (1 adet) + VERONA Şifonyer Ayna (1 adet) + VERONA Karyola (1 adet)

Alfemo yatak odası modeli ESCUDA indirimli fiyatı :

Alfemo mobilya yatak odaları takımı RETRO

Alfemo yatak odası takımı modelleri MESSİNA KAMPANYALI FİYATI :

Alfemo mobilya yatak odası takımları SİENA

Alfemo takım yatak odası modeli LEGNO

Alfemo hemen hemen 20 yıldan beridir mobilya sektörüne mühim hizmetler vermiştir. Mobilya sektörünün ileri gelen firmaları içinde bulunan Alfemo yatak odası takımları bireylerin daha rahat ve daha iyi uyku çekmesini hedef ediniyor. Birbirinden şık tasarımlara sahip olan ve renk uyumuyla dikkatleri üzerine çeken alfemo indirimli yatak takımları ; rahatlığı ve şıklığı bir araya getirerek keyifli uykular çekmenizi sağlıyor.

Alfemo Yatak Odası Takımı Kampanyaları 2021

Alfemo Motto Yatak Odası Takımı

Alfemo Motto Yatak Odası Takımı

Keskin hat ve açıların tasarımda olduğu Motto yatak odası takımı giyinme odalı gardırop, karyola, komodin set, şifonyer, gardrop, şifonyer aynadan meydana gelmekte. Bordo renkli özel deri başlığın olduğu yatak odası takımı adeta tasarımı ile kullanıcıları büyülüyor. Ayrıca bu yatak odası takımı İsmob 2021 tasarım müsabakasında birinci olmayı başardı. Eğer ki bu modeli almak istiyorsanız indirimli fiyatı ile 9828.00 TL’ye alabilirsiniz. Axess kullanıcıları 6 ay taksit yapabilir. Diğer kullanıcılar ise 1’i peşin olmak üzere 11 ay taksit fırsatından yararlanabilirler.

Geniş renk ve model seçenekleriyle, yatak odası takımına ihtiyacı olmayanların bile dikkatini çekebiliyor. Özellikle beyaz Alfemo yatak odası modelleri en fazla tercih edilen modelleri içindedır, bunun bunun yanında, kullanmakta olduğunuz yatak odası takımınıza ilave olarak, Alfemo yatak başlıklarından satın  alarak, yatak odanıza değişik bir dizayn oluşturmanızda faydalı olabilir.

Aşağıdaki örnek yatak odası takımlarının tamamını görmek için fotoğrafları tıklayabilirsiniz.

 

 
👇
 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu