Başvurular

Diyarbakır Belediyesi 30 işçi alımı yapıyor 2022

Diyarbakır Belediyesi 30 işçi alımı yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Diyarbakır Belediyesi 30 işçi alımı yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Diyarbakır Belediyesi 30 işçi alımı yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Diyarbakır Belediyesi 30 işçi alımı yapıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde 30 işçi alımı yapacaktır. İlan kapsamı içinde vasıfsız personel, bahçıvan, şoför, büro elemanı alımı yapılacaktır. Adaylar ilana 1 Nisan 2019 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2019

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana gün içinde herhangi bir başvuru yapabilirler. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda verilmiştir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak
  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Adli sicil kaydı bulunmamak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek özrü bulunmamak
  • İkamet adresinin Kocaköy ilçesi sınırlarında olması

Aşağıda kadrolar için özel başvuru şartları bulunmaktadır.

Vasıfsız personel alımı

En az okur yazar belgesine sahip olduğunu belgelemek

Bahçıvan alımı

En az okur yazar belgesine sahip olduğunu belgelemek

Büro Elemanı Alımı

En az lise mezunu olduğunu belgelemek

Şoför Alımı

En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

Başvuru Adresi : Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:3 Kocaköy / Diyarbakır

İrtibat : Celal Hazar 0412 811 20 02

Bu makalemizde Diyarbakır Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde başvuru bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren ilanlara Diyarbakır Belediyesi iş olanakları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu