Başvurular

Doğtaş Mobilya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Doğtaş Mobilya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Doğtaş Mobilya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Doğtaş Mobilya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Doğtaş Mobilya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Doğtaş Mobilya İş Başvuru Formu

Doğtaş Mobilya Personel Alımı 

Uyum içinde geçen 40 yılın ardından tarihe bir not düşersek; mobilya, enerji, madencilik, perakende, sağlık ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Doğanlar Grup; 2012 itibariyle geçmişten aldığı güç ve itibarla Doğanlar Yatırım Holding olarak ekonominin yapı taşları içinde yerini aldı.

Bu gelişmenin ardından 2012 senesinde attığı büyük adımla gücüne güç katan Doğtaş, Kelebek Mobilya’yı bünyesine katarak girişimci tavrını bir kez daha ortaya koyarken Türk mobilya pazarında da ikinci sıraya yükseldi.

Capital dergisinin 2012 yılı Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması sonucuna göre Doğtaş, 2011 senesinde olduğu gibi 2012’de de yine “Sektörünün En Beğenilen Birinci Şirketi” seçildi.

Doğtaş bugün; 65 ülkeye ihracat gerçekleştiren, yurt içi ve yurt dışındaki seçkin noktalarda bulunan 200’ün üzerindeki mağazasıyla, Türkiye’nin en büyük şirketleri içinde yer alıyor.

Doğtaş’ta Kariyer

Doğtaş olarak bizi geleceğe ve başarıya taşıyan en mühim değerin İnsan Kaynaklarımız olduğunun bilinciyle Türkiye Mobilya pazarındaki yerimizi ve dünyaya yayılmaya başlayan marka değerimizi; fakat sahip olduğumuz nitelikli insan gücünün sürekli olarak gelişimi ve motivasyonu ile koruyabileceğimize yürekten inanıyoruz.

“Bireysel katkılara hak ettiği önemi verme” ilkesinin ışığında kurulduğumuz günden bu yana, iyi eğitim almış, enerjik, takım çalışması ruhuna sahip, yaratıcı güçlerini değerlendirebilen, insiyatif sahibi, kendini sürekli olarak daha da ilerletmeye açık ve Doğtaş’ ta çalışmanın bunun bunun yanındalıklarını anlayan mutlu bir iş gücüyle çalışmayı Doğtaş’ın ve Doğtaş İnsan Kaynakları’ nın ana politikası olarak göze çarpıyor.

Hızla büyüyen yapımızda, personel seçme ve yerleştirme faaliyetinin temel ilkesini hiçbir ayrım yapmadan ve kimseye bunun bunun yanındalık tanımadan iş tanımının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış yeterliliğine sahip olan, Doğtaş değerlerini benimseyip yaşatacak bireylere eşit fırsat vermek ve onlara ilerleme olanağı sağlamak olarak belirliyoruz.

Şu anda Doğtaş bünyesinde bulunan tüm çalışma dostlarımızın, görevleri ile alakalı pratik ve teorik meslek detaylarını arttırmayı, onlara görevlerine ilişkin yeni beceriler kazandırmayı, çalışanların bireysel gelişimlerini, ilerlemeye yönelik sorumluluk ve girişimlerini çoğaltarak verimliliği sürekli olarak olarak yükseltmeyi en mühim amaçlarımız içinde sayıyoruz.

Bu felsefeyle kurulan Doğtaş Akademi kapsamı içinde, şirketimiz bünyesinde planlanıp verilen eğitimlerdeyse üyelerimizin yerine getirmekte olduğu görevlerle alakalı teknik bilgi ve beceri düzeylerini arttırmayı ve kariyer planları ile ilişkili olarak bir sonraki pozisyonlarında ihtiyaç duyabilecekleri donanımı onlara kazandırmayı
amaçlıyoruz.

En yetkin personele sahip olan ve bu personeli bünyesinde mutlu bir biçimde tutabilen kuruluşların rekabet avantajını da elde edeceklerini bilinmekte; bu farkındalıkta olan bir grup kimliğiyle teknolojiye yaptığımız büyük yatırımların yanında insan kaynağı yönünden da kendimizi geleceğe hazırlıyoruz.1972 senesinde ufak bir aile olarak başladığımız başarı yolculuğuna, bugün artık sayısı 12.000 kişiyi aşan büyük bir aile ile sürdürmekteuz.

İş İmkanları

Personel seçme ve yerleştirme sürecinin amacı açık pozisyonlara kurum kültür ve hedeflerine uygun, temel ve pozisyona özel yetkinlikler bazında en uygun adayı bulup yerleştirmektir.

Şirketimize yapılan tüm başvurular aday veritabanına kaydedilir. Yıllık yapılan işgücü planlaması ışığında açık pozisyonlar için bu veri tabanından araştırma yapılarak gerekli niteliklere uyan adaylardan bir havuz oluşturulur ve işe alım süreci başlatılır.

Adaylarda aradığımız ortak özellikler ise; kendine güvenen, istekli ve kararlı, hırslı, eğitime açık, iletişim becerisi kuvvetli, yaratıcı, analitik düşünce kabiliyetine sahip, ekip çalışmasına uyumlu ve değişime uyum sağlayabilen.

Doğtaş’ta beyaz ve mavi yaka istihdamı yapılmaktadır. Mavi yakada en az lise mezunu yahut ustalık, kalfalık gibi yeterlilik belgelerine sahip adaylar; beyaz yakada ise Meslek Yüksek Okulu yahut üniversite mezunu aranmaktadır.

Açık Pozisyonlar

 

Pozisoyon Lokasyon Başvuru Linki
Proje Yönetim Ofisi Müdürü İstanbul Asya Başvur
Sap Lojistik Uzmanı Çanakkale Başvur
Dijital Pazarlama Müdürü İstanbul Asya Başvur
SAP CRM Uzmanı İstanbul Asya Başvur
SAP Modül Yazılım Geliştirme Uzmanı İstanbul Asya Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu