Başvurular

Doğuş Grubu İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Doğuş Grubu İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Doğuş Grubu İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Doğuş Grubu İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Doğuş Grubu İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

Doğuş Otomotiv Hakkında:

Türkiye’nin önder oto­motiv ithalatçısı ve en büyük otomotiv distribütörlerinden biridir.

İş planlarını “beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet” vizyonuyla oluşturan Doğuş Otomotiv, kurumsal stratejisini “müşteri tatminiyeti odaklı çalışma” hedefi üzerine inşa etmektedir. Doğuş Otomotiv, sektöründe Türkiye’nin en ge­niş marka ve hizmet ağına sahip şirketidir.

Binek araç, hafif ticari araç, ağır vasıta, endüstriyel ve deniz motorları, soğutma sistemleri alanlarında, her biri kendi sektörünün önderi konumundaki 11 ülkeler arası marka ve bağlı 12 ürün grubunun temsilcisi olan Doğuş Otomotiv, bireysel ve kurumsal müşterileri­ne Volkswagen Binek Araç, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche, Volkswagen Ticari Araç, Scania markalarından ve bu markaların 80’in üzerinde modelden bir araya gelen geniş bir ürün portföyü sunmak­tadır.

Şirket bunun bunun yanında, endüstriyel ve deniz motorları pazarında Scania Engines markasıyla, soğutma sistemlerinde Thermo King ile ve denizcilik sektöründe Satış Sonrası Hizmetler ve Yedek Parça alanında Doğuş Marine Services ile rekabet etmektedir.

Sunduğu hizmetlerde koşulsuz müşteri tatminiyetini bir numaralı öncelik ola­rak ele alan Doğuş Otomotiv, Türkiye’nin en geniş Yetkili Satıcı ve Servis ağla­rından birine sahiptir. Tüm ülkeye yayılmış olan 570’e yakın müşteri buluşma noktası, Doğuş Otomotiv’in üyelerine satış, servis ve yedek parça hizmetlerini yay­gın ve kesintisiz bir biçimde sunmasını sağlamaktadır.

İşe Alım:

Doğuş Grubu şirketleri aracılığıyla işe alınacak adaylarda aranan ortak özellik, pozisyonun gerektirdiği eğitim, teknik bilgi ve yetkinliklerin yanında Doğuş Grubu değerleriyle doğru orantılı kişilik ayrıntılarına sahip olunmasıdır. Kurumuna ve iş dostlarına bağlılık, yoğun bir iş temposunda yaratıcı çalışabilmek ve yenilikçi fikirler üretebilmek öncelikli değerlendirilen kriterlerdir.

İşe alım değerlendirmelerinde pozisyonun gerekliliğine göre;

  • Sözel ve sayısal yetenek testleri
  • İngilizce sınavları
  • Rol oyunu, vaka çalışması, grup tartışması gibi Değerlendirme Merkezi uygulamaları
  • Kişilik envanterleri
  • Yetkinlik bazlı mülakatlar yapılmaktadır.

Doğuşlu Olmak
Doğuş Grubu; 30 binin üzerinde çalışanı ile kaliteli hizmet anlayışını, yenilikçi düşünceyi ve müşteri odaklı yaklaşımını bir araya getirerek grup sinerjisi yaratmaktadır.

Kurucumuz Sayın Ayhan Şahenk’in seneler öncesinde söylemiş olduğu gibi, globalleşen dünyanın zorlu rekabet koşulları içinde Doğuş Grubu halen, gerçek sermayesinin insan kaynağı olduğuna inanmaktadır. Çalışanlarının gelişim alanlarına yönelik yatırım yapan Grup’ta, bireysel gelişimi sağlamak ve kurumsal hedeflere ulaşmak için “Doğru İşe, Doğru İnsan” vizyonuyla hareket eden kuvvetli insan kaynağı yaratılmıştır.

Açık Pozisyonlar:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Genel Başvuru Ankara(Çankaya) Başvur
Temizlik Görevlisi İstanbul(Avr.) Başvur
Aşçı İstanbul(Avr.)(Beşiktaş) Başvur
Şef Yardımcısı İstanbul(Avr.)(Beşiktaş) Başvur
Servis Elemanı İstanbul(Avr.)(Beşiktaş) Başvur
İdari İşler Şefi İstanbul(Avr.)(Beşiktaş) Başvur
Masaj Terapistleri İstanbul(Avr.)(Beşiktaş) Başvur
Spor Eğitmeni İstanbul(Avr.)(Beşiktaş) Başvur
İş Yeri Hemşiresi İstanbul(Avr.) Başvur
Yatırım Stajyeri İstanbul(Avr.)(Sarıyer) Başvur
Teknik Satın Alma Uzmanı İstanbul(Avr.)(Şişli) Başvur
Teknik Satın Alma Yöneticisi İstanbul(Avr.)(Sarıyer) Başvur
Finansal Raporlama Uzmanı/Yrd. İstanbul(Avr.) Başvur
Finans Uzmanı İstanbul(Avr.)(Sarıyer) Başvur
Yatırım Uzmanı İstanbul(Avr.)(Sarıyer) Başvur
Vergi Uzmanı İstanbul(Avr.)(Sarıyer) Başvur

Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu