Başvurular

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alım ilanı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alım ilanı!, iş başvuruları bölümünde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alım ilanı! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alım ilanı! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alım ilanı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfasında yeni bir iş ilanı paylaşımı yaptı. İŞKUR’un belediye iş ilanları bölümünde yayına giren ilan ayrıntı kısmına göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere toplam 30 personel alımı yapacak. Alınacak personellerden 10’u bay-bayan gassal ve 20’si mezarlık işlerinde görevlendirilecektir.

BAŞVURU ADRESİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları 30 Ekim’de başlamış olup 3 Kasım 2020 tarihinde sona erecektir. Başvurular 100. Yıl Mah. Cenk Sok. No:13/5 Süleymanpaşa adresine gidilerek şahsen yapılacaktır.

Personel alımı başvurusunda bulunmak isteyen adaylardan istediğimiz şartlar şöyle;

GASSAL ALIMI

5 Bay ve 5 Bayan olmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne toplam 10 gassal alımı yapılacaktır. Gassal alımı için başvuru yapmak isteye adayların en az yüksekokul mezunu (ilahiyat, önlisans yahut dengi okullar), İmam Hatip lisesi yahut Hafız yahut Kuran Kursu belgesi olması gerekmektedir. Bu şartlara uymayan ama gassallık belgesi olan adaylarda başvuru yapabilirler.

MEZARLIK GÖREVLİSİ ALIMI

Tekirdağ ilçelerine farklı sayılarda toplamda 20 mezarlık görevlisi alımı yapılacaktır. Mezarlık görevlisi alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların en az ilkokul mezunu ve mezar kazım hususunda işinde uzman olmaları gerekmektedir.

Resmi ilanı görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu