Başvurular

Doğuş Otomotiv İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Doğuş Otomotiv İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Doğuş Otomotiv İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Doğuş Otomotiv İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Doğuş Otomotiv İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

DOĞUŞ OTOMOTİV:

DOĞUŞ HOLDİNG in bünyesinde 1994 senesinde kurulan Doğuş otomotiv Türkiye’nin önder oto­motiv ithalatçısı ve en büyük otomotiv distribütörlerin den biridir.

Kocaeli Gebze merkezli olan firma hemen hemen personel sayısı mavi yakalılar için 907, beyaz yakalılar için ise 1.784 kişidir.

Binek araç ve hafif ticari araç, ağır vasıta, endüstriyel ve deniz motorları, soğutma sistemleri alanlarında 12 ülkeler arası markanın Türkiye temsilcisidir. Bunlar, otomotivde Volkswagen Binek Araç, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche, Volkswagen Ticari Araç ve Scania markalarıdır. Şirket, endüstriyel ve deniz motorları pazarında Scania Engines markasıyla bulunmaktadır. Soğutma sistemleri sektöründe ise Thermo King markası ürünlerin satış, pazarlama ve satış sonrası faaliyetlerinden sorumludur.

Doğuş Otomotiv, Türkiye genelinde 520’den fazla yetkili bayi ve servisiyle hizmet vermektedir. Tüketici finansmanı, yedek parça ve aksesuar ticareti, lojistik ve müşteri hizmetleri, ikinci el araç ticareti, filo kiralama, bi hayli hızlı servis, araç muayene ve sigortacılık gibi hizmet alanlarında da yatırımları bulunmaktadır.

Şirket yurt dışında da yatırımlara sahiptir. 2009 senesinde Lozan’da D-Auto Suisse SA adıyla Porsche Yetkili Satıcı ve Servis hizmeti vermeye başlamıştır.

AÇIK POZİSYONLAR:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Teknik Eğitim Yöneticisi (Vw Binek Araç) Kocaeli(Çayırova), İstanbul(Asya) Başvur
Yatırımcı İlişkileri Uzmanı Kocaeli(Gebze) Başvur
Dijital Pazarlama Sorumlusu Kocaeli Başvur
Bölge Servis Yetkilisi (Scania) Kocaeli(Gebze) Başvur
Belirli Süreli Muhasebe Uzmanı Kocaeli Başvur
Belirli Süreli Stok Planlama Uzman Yardımcısı İstanbul(Avr.), Kocaeli(Gebze), İstanbul(Asya) Başvur
Dönemsel Müşteri Temsilcisi İstanbul Asya Başvur
Homolagsoyon Yöneticisi İstanbul(Avr.), Kocaeli(Gebze), İstanbul(Asya) Başvur
Yedek Parça Depo İstanbul Kocaeli Başvur
Mekanik Teknisyeni Muğla Başvur
Mekanik Teknisyeni Kocaeli(Gebze) Başvur

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu