Başvurular

Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı 2022

Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Dokuz Eylül Üniversitesi 2015 anlaşmali personel alımı yapacağını paylaştıkları ilan ile açıkladılar. Buna göre Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı çerçevesinde 5 hemşire alacak. Dokuz Eylül Üniversitesi eleman alımı başvuru şartları ve başvuru formuna yazımızın devamından varabilirsiniz. 

  • DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 2015
  • DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 2015

Üniversitemiz Hastanesinde giderleri özel Bütçe Gelirlerinden (5 Hemşire) karşılanmak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanununun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu kararına ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 Sayılı Resmi Gazetede yayına giren ‘Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da bulunan ek 2’inci maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda gösterilen unvanlarda, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın anlaşmali personel alınacaktır.

BÜTÇE

SAYI-UNVAN

İLAN NO

BRÜT ÜCRET

ARANAN NİTELİKLER

Özel Bütçe

5 HEMŞİRE

20150101

-Kıdemi 5 yıldan az olanlar için 2.266.46 TL.

-Kıdemi 5 yıldan 10 yıla kadar olanlar için 2.295.39 TL

-Lisans Hemşirelik bölümü mezunu olmak

-2014 KPSSP3 sınavı puanı olmak Askerlik görevini yapmış olmak

 

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 

Başvuruda bulunacakların:

* 10.07.2009 tarih 5917 Sayılı Kanunun 47. maddesi gereğince son 1 senedir (istifa tarihinden bu yana) herhangi bir kurumda anlaşmali personel (657/4B) olarak çalışmamış olması.

* Askerliğini yapmış olması. * 657 Sayılı Devlet Memurlar kanununun 48. maddesinde gösterilen şartları taşıması.

* Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmaması.

* Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir, isteklilerin:

Bu ilanın gazetede yayına girdiği tarihten bu yana 15 gün içinde nüfus cüzdan fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, diploma yahut mezuniyet belgesi fotokopisi, SGK hizmet dökümü, bir fotoğraf ve askerlik terhis belgesi ile birlikte Hastanemiz insan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

KPSS Puan sıralaması, başvuru zamanının bitiminden bu yana en geç 5 iş günü içinde wwwdeu.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde bulunacağından, bunun bunun yanında adaylara tebligat yapılmayacaktır. Kişilerin vazifeye başlatılabilmesi için talep edilen belgeler de www.deu.edu.tr adresinden açıklamalacaktır. Başarılı olunduğu www.deu.edu.tr adresinde ilan edilen adayların vazifeye başlatılabilmesi için, talep edilen belgeler ile birlikte açıklanan ‘Evrak Teslim Tarihi’nde Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi insan Kaynakları Birimine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Göreve başlama tarihi evrak teslim tarihinden bu yana en geç 10 gün içindedir.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.

Adres: D.E.Ü. Hastanesi Başhekimliği Inciraltı/İZMİR

Tel: (0 232)412 2419-412 23 24

 

 


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu