Başvurular

Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2022

Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı

Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda çalıştırılmak üzere 1 adet sosyoloji mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Adaylar 24 Mayıs 2016 tarihine kadar başvurularını aşağıda belirtmiş olduğumuz adres üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.  Dokuz Eylül Üniversitesi anlaşmali personel alımı başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile alakalı diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2016
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2016

Üniversitemiz Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı‘nda, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı’na ekli 28/06/2007 tarih ve 26566 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar”da bulunan ek2. Maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda gösterilen ünvanda, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın anlaşmali personel alınacaktır.
ÜNVANI ADEDİ MEZUNİYET

DESTEK PERSONELİ 1 – Sosyoloji Lisans mezunu olmak.

Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuruda Bulunacakların;

  • 2014 senesinde yapılmış KPSS sınavından 2014 KPSSP3 sınav sonuç belgesine sahip olmak,
  • 10.07.2009 tarih 5917 Sayılı Kanunun 47. Maddesi gereğince son 1 senedir (istifa tarihinden bu yana) herhangi bir kamu kurumunda anlaşmali personel (657-4B) olarak çalışmamış olmak,
  • Yükseköğretim Kurumlarının Personel İşleri ve/yahut İnsan Kaynakları bölümlerinde, kalite çalışmaları, anket tasarım, anket uygulama, veri girişi ve raporlama alanlarında en az 5 yıl deneyim sahibi olmak, hizmet zamanını SGK Hizmet Dökümü ve Çalışma Belgesi ile belgelendirebiliyor olmak,
  • Sosyal sorumluluk projelerinde görev almış ve bunu belgelendirebiliyor olmak,
  • SPSS (Statistical Package for the Social Sciences) İstatistiksel Analiz Programı hususunda eğitim almış ve alakalı programı tercih ederek çalışmalar yapmış olmak ve bunu belgelendirebiliyor olmak,
  • MEB Onaylı Bilgisayar İşletmenliği belgesine sahip olmak,
  • Kalite Yönetimi Eğitimi almış ve bunu belgelendirebiliyor olmak.

İsteklilerin;

Bu ilanın gazetede yayına girdiği tarihten bu yana 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) Üniversitemiz www.sks.deu.edu.tr adresindeki web sayfasında bulunan örnek başvuru dilekçesi, KPSS sonuç belgesi, diploma yahut geçici mezuniyet belgesi fotokopisi, bir fotoğraf ve diğer aranan nitelikleri ispat eder belgeleri ile birlikte, Üniversitemiz Rektörlük Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından Kurumumuz aracılığıyla teyit edilecektir.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.

Başarılı olduğu tespit edilen adaylar, başvuru zamanının bitiminden bu yana en geç 5 iş günü içinde www.deu.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde bulunacağından, bunun bunun yanında adaylara tebligat yapılmayacaktır. Kişilerin vazifeye başlatılabilmesi için talep edilen belgeler de www.deu.edu.tr adresinden açıklamalacaktır.

Başarılı olunduğu www.deu.edu.tr adresinde ilan edilen adayların vazifeye başlatılabilmesi için, talep edilen belgeler ile birlikte açıklanan “Evrak Teslim Tarihi”nde Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Adres: Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Cumhuriyet Bulvarı No:144 35210 Alsfakat/İZMİR Tel: (0 232) 412 16 91/ (0 232) 412 16 92 www.deu.edu.tr

İzmir İli Diğer İş İlanlarına Ulaşmak İçin Hemen TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu