Başvurular

Durmazlar Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Durmazlar Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Durmazlar Holding iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Durmazlar Holding iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Durmazlar Holding iş ilanları ve iş başvurusu

Durmazlar Holding, 1956 senesinde Ali Durmaz aracılığıyla kurulmuş olan bir holding şirketidir. Sac işleme makinaları alanında faaliyet gösteren Durmazlar Holding, alanında ülkemizin önder şifrketidır. Kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdüren firma ülkeler arası marka değerlendirme kuruluşları aracılığıyla ülkemizdeki en kıymetli 100 marka içinde gösterilmektedir. Bu büyümenin ve gelişimin aralıksız sürmesi adına faaliyetlerine devam eden şirket, bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Durmazlar Makine aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Durmazlar Holding İş İlanları 2022
  • Durmazlar Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Durmazlar Holding İş İlanları 2022

Durmazlar Makina şimdilerde 120’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Bu ihracatın büyük bölümü ABD ve Avrupa ülkeleri gibi gelişmiş ülkelere yapılmaktadır. Durmazlar Holding ürünleri Durma markası altında satışa sunulmaktadır. Teknolojik gelişmeleri yakında zamandan takip eden, bu doğrultuda kendisini düzenli olarak yenileyen şirket bünyesinde 1500’e yakın kişi istihdam edilmektedir. Şirket bunlara ek olarak çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Kurum bünyesinde yapılacak alımlar aşağıdaki üretim yaptığı yerlerine de gerçekleştirilecektir.

  • Bursa Başköy Fabrikası
  • Bursa Ataevler Merkez Fabrikası
  • Lazer Kesin Fabrikası

Durmazlar Holding aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; iş güvenliği uzmanı, arge proje uzmanı yöneticisi, insan kaynakları yöneticisi, yurt dışı satış yöneticisi, servis mühendisi, CNC lazerle kesme operatörü, fabrika işçisi, mühendis, tekniker, teknisyen, özel güvenlik görevlisi, şoför gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu ilanlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Durmazlar Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Durmazlar Makine bünyesinde çalışma olanağı elde etmek isteyen vatandaşlarımız aşağıda bulunan iş başvuru formu vasıtası ile başvuru sayfasına ulaşabilirler. Girdiğiniz sayfada işe alım süreci ile ilgili insan kaynakları aracılığıyla geniş bir şekilde bilgilendirmeler yapılmıştır. Bunları dikkatli bir biçimde okuduktan sonra sayfa sonunda bulunan başvuru formunu doldurabilirsiniz. Bu makalemizde Durmazlar Holding iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Durmazlar Holding iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER DURMAZLAR HOLDİNG HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, durmazlar holding hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan durmazlar holding açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu