Başvurular

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli (4/B) Personel Alımı Yapıyor 2022

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli (4/B) Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Düzce Üniversitesi Sözleşmeli (4/B) Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Düzce Üniversitesi Sözleşmeli (4/B) Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli (4/B) Personel Alımı Yapıyor

Düzce Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile 4/B anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Düzce Üniversitesi personel alımı ilanı kapsamı içinde hemşire alımı yapacaktır. Adaylar ilana 15 gün içinde başvuru yapabileceklerdir. Düzce Üniversitesi personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine haberimiz devamından varabilirsiniz.

Düzce Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2017

Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinde (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da bulunan ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda gösterilen pozisyonlarda toplam 1 (bir) adet anlaşmali personel alınacaktır.

170901 Hemşire 1 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümü Mezunu, Belgelendirmek şartıyla Anestezi, Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Merkezi ve Merkezi Sterilizasyon Ünitesi eğitimi almış olmak

Başvuracak adaylarda yukarıda gösterilen özel şartlar ile 657 sayılı kanunun 48. maddesinde gösterilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

Genel Şartlar,

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişikleri bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut yahut akıl hastalığı yahut vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

İstenen Belgeler;

  1. 1 adet dilekçe( www.personel.duzce.edu.tr adresinde mevcut.)
  2. 2 adet fotoğraf
  3. Özgeçmiş
  4. Lise diploması (noter tasdikli yahut aslı görüldükten sonra Personel Daire Başkanlığımızca onaylanmış sureti)
  5. 2016 KPSSP94 sınav sonuç belgesi
  6. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  7. Askerlikle ilişkisinin bulunmadığına dair belge (erkek adaylar için)
  8. Başvurulacak pozisyonda aranan nitelikler ile alakalı belgeler.

BAŞVURULAR, DEĞERLENDİRME VE SONUÇLAR

Başvuracak adayların; ilanın gazetede yayımlandığı tarihten bu yana 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar), Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına istediğimiz belgeler ile birlikte şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

2016 KPSSP94 puanı değerlendirilecek olup, puan sıralamasına göre yerleştirilmeye hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) gün içinde www.duzce.edu.tr adresinden ilan edilecektir. İlan edilen kadro için 5 (beş) katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananın başvurusu olmadığı takdirde yahut aranan şartları taşımadığı tespit edilenin yerine yedek kazananlardan sırası ile yerleştirme yapılacaktır.

Yerleştirilmeye hak kazanan adayların sınav sonucunun www.duzce.edu.tr adresinde ilan edildiği günden bu yana 7 (yedi) gün içinde dilekçe ile vazifeye başlayıp başlamayacaklarını Personel Daire Başkanlığına bildirmeleri gerekmektedir. Dilekçeleri süresi içinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar.

* Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır. Bu makalemizde Düzce Üniversitesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu