Başvurular

Karayolları Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alacak ! 2022

Karayolları Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alacak ! 2022, iş başvuru bölümüzde Karayolları Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alacak ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Karayolları Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alacak ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Karayolları Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alacak !

Karayolları Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alacak !

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, karayollarının geleceği ile alakalı mühim açıklamalarda bulundu. Arslan önümüzdeki zamanda 170 milyon liralık iş makinesi alımı yapıldığını ve 2017 ile 2018 senelerında da bu alımların devam edeceğini dile getirdi. Ayrıca 2016 yılı içinde karayolları bünyesine 1.280 personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı.

Bakanlık olarak ekip ruhuyla hareket ettiklerini söyleyen Arslan, önümüzdeki zamanda bu ruhla daha mühim işlere imza atacaklarını dile getirdi. Sendikaların, işçilerin haklarını korumalarının bunun yanında devleti ve milleti kalkındırmak adına da çaba söylediğini söyleyen Arslan, bu hususta sendikalara teşekkürlerini iletti.

Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı ile alakalı ilan yayına girdiği zaman ayrıntıları www.devlette.com adresimiz üzerinden anında ulaşabileceksiniz.  Başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgilerden ve diğer ilan özelliklerinden ilk kez haberdar olmak için aşağıda bulunan sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. Kurum aracılığıyla yayına giren bütün ilanlara ulaşmak için KGM İş İlanları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu