Başvurular

Eczacıbaşı İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Eczacıbaşı İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Eczacıbaşı İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Eczacıbaşı İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Eczacıbaşı İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Eczacıbaşı İş Başvuru Formu

Eczacıbaşı Topluluğu:

Dr. Nejat F. Eczacıbaşı aracılığıyla 1942’de temelleri atılan Eczacıbaşı Topluluğu, başta yapı ürünleri, tüketim ürünleri ve sağlık alanlarında, ulusal ve ülkeler arası pazarlara yönelik olarak faaliyet gösteren, Türkiye’nin ileri gelen sanayi topluluklarından biridir.

Sanayi bölgesindeki ilk girişimini, 1952 senesinde İstanbul’da kurulan Türkiye’nin ilk modern ilaç fabrikasıyla gerçekleştiren Eczacıbaşı, bugün dünyanın tek çatı altında toplanmış en büyük seramik sağlık gereçleri tesisine sahip yer alıyor. Eczacıbaşı bunun bunun yanında temizlik kağıtları pazarının Türkiye önderliğini de elinde tutuyor.

Eczacıbaşı Topluluğu, biri yabancı ortaklı olmak üzere 39 kuruluşu, 11.400’ün üzerinde çalışanı ve 2020 sonu saygınlığıyla 11,1 milyar TL cirosuyla gayrimenkul geliştirme, doğal kaynaklar ve bilgi teknolojileri alanlarında da faaliyet gösteriyor.

Topluluğun, sermayesi halka açık kuruluşlarını; Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar San. ve Tic. A.Ş., Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. ve İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. oluşturuyor. Eczacıbaşı Topluluğu çağdaş, kaliteli ve sağlıklı yaşamın öncüsü olma hedefiyle sunulan ürün ve hizmetlerde standartları belirliyor. Topluluk; kültür- sanat, eğitim, bilim ve spor bölgesindeki toplumsal hizmetleriyle sosyal gelişmeleri desteklerken, sürdürülebilir kalkınma ilkelerini; bütünsel kalite, çevre ve insan kaynakları yönetim sistemlerinden bir araya gelen mevcut iş müthişliği modeliyle bütünleştirmeyi planlıyor.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Maliyet Kontrol ve Planlama Sorumlu Uzmanı Bilecik(Bozüyük) Başvur
Ar&Ge Uzman Mühendisi (Elektronik) İstanbul Avr. İstanbul Asya Başvur
İnsan Kaynakları Uzmanı/Sorumlu Uzmanı (Hrbp) İstanbulBeşiktaş Başvur
Vergi Denetimi Uzmanı İstanbulBeşiktaş Başvur
Tedarikçi Kalite ve Geliştirme Uzmanı Eskişehir Başvur
Üniversite Stajyeri – Hazine İstanbul Avr. Başvur
Kts Stajyeri- İnsan Kaynakları Eskişehir Başvur
Bilgi Teknolojileri Uzmanı – Raporlama İstanbul Avr. Başvur
Bilgi Teknolojileri Uzmanı – E-Ticaret İstanbul Avr. Başvur
Kurumsal İletişim Sorumlu Uzmanı İstanbulBeşiktaş Başvur

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu