Başvurular

Öğretmenlere ve öğrencilere yasak geldi!

Öğretmenlere ve öğrencilere yasak geldi!, iş başvuruları bölümünde Öğretmenlere ve öğrencilere yasak geldi! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Öğretmenlere ve öğrencilere yasak geldi! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Öğretmenlere ve öğrencilere yasak geldi!

Öğretmenleri şoke eden yasak kararı Van’da İl Hıfzısıhha Kurulu aracılığıyla verildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, koronavirüs sebebiyle vaka sayılarının azaltmak için böyle bir karar aldığı bildirildi.

Koronavirüs risk haritasında düşük riskli iller içinde bulunan Van’da, kontrollü olarak eğitim-öğretime açılan bazı okullarda kaidelerin ihlal edildiği tespit edilmesi ardından İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararda, pandemiyle mücadele kaideleri kapsamı içinde önlemlerin devam etmesi gerektiği vurgulanırken, maske, mesafe ve hijyen kaidelerina dikkat edilmesi istendi.

ÖĞRETMENLERİN BİRLİKTE YEMEK YEMELERİ YASAKLANDI

Öğretmenlerle alakalı alınan kararda öğretmenlerin okullarda ve özellikle öğretmenler odasında bir araya gelerek toplu halde yeme, içmeleri yasaklandı. Bu yasağa uymayanlar ile ilgili İl Hıfzıssıhha kurulu kararı gereği adli ve idari ceza uygulanacak.

O ÖĞRENCİLERİN OKULA GELMELERİ YASAKLANDI

Ayrıca velisinin Koronavirüs test sonucu pozitif olan yahut izolasyonda bulunan çocukların da okula gelmeleri yasaklandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu