Başvurular

Ege Üniversitesi 147 sözleşmeli personel alımı 2022

Ege Üniversitesi 147 anlaşmali personel alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Ege Üniversitesi 147 anlaşmali personel alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ege Üniversitesi 147 anlaşmali personel alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ege Üniversitesi 147 anlaşmali personel alımı

Ege Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Üniversite ilan kapsamı içinde hemşire, sağlık teknikeri, mühendis, sistem programcısı, çözümleyici alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamında bulunmaktadır.

Ege Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2019

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasimin Ek 2. maddesine göre, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesinde istihdam edilmek üzere, KPSS (B) grubu puaıı sırasına konulmak kaydıyla ( Ayrıca yazılı yahut sözlü sınav yapılmaksızın ) personel alınacaktır. Personel Giderleri Özel Bütçeden ve Döner Sermaye Bütçesinden karalanacaktır.

alep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana gün içinde herhangi bir başvuru yapabilirler. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.

Özel Bütçe
Unvanı Adet Aranan Nitelikler
Hemşire 100 Fakülte yahut Yüksekokullarının Hemşirelik bölümü mezuım olmak.
Hemşire 40 Fakülte yahut Yüksekokullarının Hemşirelik bölümü mezunu olmak. En az 1 yıl mesleki deneyimi olmak ve btııuı belgelendirmek.
Sağlık

Teknikeri

1 Sağlık Meslek Yüksekokullarının İlk ve Acil Yardım bölümlerinden mezunu olmak.

En az 2 vıl mesleki deneyimi olmak ve bunu belgelendirmek.

Döner Sermaye Bütçesi
Unvanı Adet Aranan Nitelikler
Mühendis 1 Fakültelerin Bilgisayar yahut Yazıluıı Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

Microsoft Visual Stııdio 2005,2008,2010 arayiizleri ile Microsoft.Net platformunda Asp.Net, C# ve AJAX tercih ederek kurumsal yazılını geliştirmiş olmak ve bunu belgelendirmek.

HTML, JavaScript, CSS tercih ederek web tabanlı programlar geliştirmiş olmak ve bunu belgelendirmek.

* Oıecle DB (PL-SQL) ve MS SQL Seıver (T-SQL) Veri tabanında geniş ölçekli yazılım geliştirmiş olmak ve bunu belgelendirmek.

Eıı az 2 yıl mesleki deneyimi olmak ve btuıu belgelendirmek.

En az C düzeyinde KPDS yahut dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak ve bunu belgelendimıek.

Sistem

Programcısı-

Çözümleylcl

3 Fakültelerin Bilgisayar yahut Yazılını Mühendisliği veya İstatistik yahut Matematik bölümlerinden mezun olmak,

*C# ve ASP.NET, Oracle yazılım dillerini bildiğini belgelemek.

Süreç geliştirme, tasarım ve simiilasyon araçları hususunda bilgi sahibi olmak ve bıunı belgelendirmek.

Proje Yönetimi ve PMI standartlan hususunda profesyonel olmak ve bunu belgelendirmek.

Eıı az 1 yıl mesleki deneyimi olmak ve bunu belgelendimıek

En az D düzeyinde KPDS yahut dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak ve bııııe

belgelendirmek.

Programcı 2 Meslek Yüksekokullarının Bilgisayar Programcılığı bölümü mezun olmak

*C# ve ASP.NET yazılım dilleri ve Oracle veri tabanı ile yazılmı geliştirebilmek ve bunları belgeleııdinnek.

Eıı az 1 vıl mesleki deneyimi olıuak ve bıııııı belgelendimıek

Bu makalemizde Ege Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren tüm ilanlara Ege Üniversitesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu