Başvurular

Bursa Teknik üniversitesi İŞKUR aracılığı ile 12 temizlik personeli alımı yapacak!

Bursa Teknik üniversitesi İŞKUR aracılığı ile 12 temizlik personeli alımı yapacak!, iş başvuruları bölümünde Bursa Teknik üniversitesi İŞKUR aracılığı ile 12 temizlik personeli alımı yapacak! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Bursa Teknik üniversitesi İŞKUR aracılığı ile 12 temizlik personeli alımı yapacak! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Bursa Teknik üniversitesi İŞKUR aracılığı ile 12 temizlik personeli alımı yapacak!

Bursa Teknik üniversitesi bugün Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un internet sayfasında yeni bir personel alım ilanı paylaşımı yaptı. İŞKUR’un ‘’kamu iş ilanları’’ kategorisinde yayına giren ilana göre Bursa Teknik üniversitesi en az ilkokul yahut ortaöğretim mezunu 12 temizlik personeli alımı yapacağı altı çizildi.

Bursa Teknik üniversitesi temizlik personeli alımı iş başvuruları İŞKUR şubelerinden yahut İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online yapılacak olup, e-devlet sistemi üzerinden başvuru yapmak isteyen adaylar için ilan altında başvuru ekranına ait link verilmiştir.

GENEL ŞARTLAR

1.Türk vatandaşı olmak,
2. Son müracaat tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, olmak,
3. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal-düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
4. Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette olduğuna karar verilen yapı, oluşum yahut gruplara veya terör örgütlerine kullanıcı hesabı, mensubiyeti yahut iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak,
5. Terör örgütleriyle eylem birliği içinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkan ve bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış veya kullandırılmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak,
6. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,
7. Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecil yahut muaf olmak),
8. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık yahut malullük aylığı almıyor olmak, şartları aranır.

ÖZEL ŞARTLAR

1. İlkokul yahut ortaöğretim mezunu olmak,
2. Kazanan adaylar için; temizlik kimyasallarına alerjisi olmadığını belgelemek
3. Kazanan adaylar için; sağlık raporu almak.

C) İlan ve Başvuru İşlemleri ile Kura – Sözlü Sınav Tarih ve Yeri
İlan ve Başvuru: 16-20 Aralık 2019
Başvuru şartlarını taşıyanların ilan edilmesi: 25.12.2019

Kura Tarihi ve Saati: 26.12.2019 tarihi saat 09:00-12:00
Kura Yeri: Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Yerleşkesi A Blok Erguvan Salonu Yıldırım/BURSA
Kura Sonucunun İlanı: 27.12.2019

Sözlü Sınav Tarihi ve Saati: 07.01.2020 tarihi saat 08:30-17:00
Sözlü Sınav Yeri: Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Yerleşkesi A Blok Z-56 No’lu Oda Yıldırım/BURSA
Sözlü Sınav Sonuçlarının İlanı: 09.01.2020

AÇIKLAMALAR

1. Kamu kurum ve kuruluşlarının alakalı disiplin mevzuatı ikaznca görevinden yahut meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
 2. Temizlik Görevlisine ilişkin başvuru listesi, İŞKUR aracılığıyla Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne gönderilmesine müteakip sınava alınacak asıl ve yedek listeler belirlenecektir. Sözlü Sınava alınacak asıl adayların listesi; İŞKUR’un gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının olduğu listeler esas alınmak suretiyle boş kadronun dört katı noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek olup toplam istihdam rakamının 4 (dört) katı sayıda asil/yedek adayın isimlerini kapsayan liste oluşturulacaktır. Belirlenen asil ve yedek aday listeleri Bursa Teknik Üniversitesi web sayfasında ( https://www.btu.edu.tr ) ilan edilecektir.
3. İlan edilen kadrolara iş başvurusunda bulunan ve çekilecek Noter Kura sonucu sözlü sınava katılmaya hak kazanacak adayların sözlü sınav yeri, sınav tarihi, sınav sonuçları, asıl ve yedek aday listeleri ile diğer her türlü açıklamalar Bursa Teknik Üniversitesi web sayfasında ( https://www.btu.edu.tr ) ilan edilecek olup bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.
4. Sözlü sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihlerinde sınava katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.
5. Başarı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle kadro sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Sınavda başarılı olup da ataması yapılanlardan işe başlamayanlar ile atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak işe başlatılmayanların yerine yedek listenin ilk sırasındaki adaydan başlamak suretiyle atama yapılabilecektir.
6. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında iptal edilecektir. Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı yahut yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadronun nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istediğimiz belgeleri süresi içinde teslim etmeyen adayların ataması iptal edilerek vazifeye başlatılmayacaktır.
7. Sınavda başarı göstererek atamaya hak kazananlardan; doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle vazifeye başlayamayacak durumda olanların, bu durumlarını belgelendirerek Bursa Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına başvurmaları halinde, diğer atama şartlarını taşımaları kaydı ile vazifeye başlamalarına engel durumun sona ermesini müteakip en geç 30 (otuz) gün içinde vazifeye başlamaları sağlanacaktır.
8. Başvuru yapan adayların başvuru, kura, sınav ve atama sürecini Üniversitemizin web sayfasından (https://www.btu.edu.tr) takip etmeleri önem arz etmektedir.
9. Diğer hususlarda alakalı 4857 sayılı İş Kanunu ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’te gösterilen mevzuat hükümlerine göre hareket edilir.
10. Sınav sonucuna göre atananların görev yerleri Üniversitemiz Rektörlüğü (İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı) aracılığıyla belirlenecektir.
11.İşe başlamayanlar ile 60 gün içinde görevinden ayrılanların yerine yedek listenin ilk sırasından başlayarak yerleştirme yapılacaktır.

İlana İŞKUR sayafı üzerinden online başvuru yapmak için burayı tıklayınız

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu