Başvurular

Eker Süt İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Eker Süt İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Eker Süt İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Eker Süt İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Eker Süt İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

 

Eker Süt Hakkında:

Türkiye’nin en bi hayli beğeni alan lezzet markalarından birisi olan Eker Süt Ürünleri’nin yolculuğu 1977 senesinde Altan Eker’in Bursa’daki otomotiv firmalarına, ayran tedarik etme girişimiyle başladı. Daha sonra 1981’de “Eker Çiftliğinde” inşa edilen yüksek kapasiteye sahip ve dönemin yeni teknolojileriyle donatılmış fabrikasında üretime geçildi. 1983 senesinde açılan İzmir Bölge Müdürlüğü ise ulusal bir marka olma yolunda atılan kritik bir adım oldu. 1987’de kurulan İstanbul Bölge Müdürlüğü ile yarışın daha yoğun olduğu bu coğrafyada Eker varlık göstermeye başladı. 1996 senesinde Altan Eker’in ani vefatının ardından, çocukları Ahmet Eker ve Nevra Eker ikinci kuşak olarak Eker’in yönetimine geçti. 1997 senesinde ilk litrelik aile boyu yayık ayranı perakende satışa sunarak, en iddialı ürünü ayran kategorisinde kuvvetli bir başlayan Eker, yine 1997 senesinde Ankara’da, sonraki senelerda ise Eskişehir, Adana, Antalya ve Gebze’de Bölge Müdürlüklerini kurarak sevkiyat alanını genişletmeye başladı.

2000’li senelera vizyonunu ve büyüme hedeflerini netleştirerek başlayan Eker, 2006 senesinde, Fransız Andros şifrketiyla ortaklık kurdu. Bu ortaklıkla üretim kapasitesini ve ürün zenginliğini artıran, sektörde fark yaratan bir hamle gerçekleştirmiş oldu. Andros’la iş birliğinden alınan know-how ile 2007’de Türkiye’de ilk defa supangle, sütlaç, kazandibi, keşkül gibi geleneksel sütlü tatlıları bir süt fabrikasında üreterek yeni bir pazar yaratmayı başardı.

Eker, 35. yılını kutladığı 2012 senesinde yeni fabrikasına taşındı. Mustafakemalpaşa’da 105 dönüm üzerindeki 23,000m² kapalı alanda, dünya standartlarındaki yeni üretim tesisinde Eker’in günlük süt işleme kapasitesi 600 tona çıktı. Yeni fabrikaya taşındıktan tam 5 sene sonra, planlanmış olan fabrikanın büyüme ve kapasite artış etabı da 2017’de tamamlandı. 2018’de, Eker’in yıllık süt işleme kapasitesi ise 250.000 ton oldu. Türkiye’nin süt endüstrisinde en gelişmiş teknolojiye sahip olan fabrikasında 120 dönümlük arazi içinde, 39 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan Eker, bunun yanı sıra geniş bir sevkiyat ağı ile üretimdeki gücünü desteklemektedir. 2019’da Türkiye çapında 35 sevkiyat merkezine ulaşan Eker’in bünyesinde toplam 1.600 personel çalışmaktadır.

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Genel Üretim Personeli Bursa Mustafakemalpaşa Başvur
Süt Alım Sorumlusu Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, İzmir, Manisa Başvur
Depo Sevkiyat Elemanı Bursa Mustafakemalpaşa Başvur
Plasiyer Kayseri Başvur
Saha Satış Yöneticisi İstanbul Avr. Başvur
Sipariş Elemanı Bursa Başvur
İş Koçu Bursa Mustafakemalpaşa Başvur
Veri Analiz Uzmanı Bursa Nilüfer Başvur

Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu