Başvurular

Eleşkirt Belediyesi 2 işçi alımı ilanı yayınlandı 2022

Eleşkirt Belediyesi 2 işçi alımı ilanı yayınlandı 2022, iş başvuru bölümüzde Eleşkirt Belediyesi 2 işçi alımı ilanı yayınlandı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eleşkirt Belediyesi 2 işçi alımı ilanı yayınlandı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eleşkirt Belediyesi 2 işçi alımı ilanı yayınlandı

Ağrı ilimizde bulunan Eleşkirt Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde işçi alımı yapacağını açıkladı. Eleşkirt Belediyesi ilan kapsamı içinde 1 itfaiyeci ve 1 kameraman alımı yapacaktır. Adayların ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylar ilana 10 Aralık 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

Eleşkirt Belediyesi İlköğretim Mezunu İşçi Alımı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 5 gün içinde İl/Şube Müdürlüklerinden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. -Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, taşıyıp taşımadıklarını yazılı/sözlü/uygulamalı sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. -Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kuraya tabi olan iş gücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Kameraman Alımı

NOT:İlgili Kurumca 1- Uzman Kameramanlık sertifikası bulunması ve istediğimiz belge MEB onaylı olması 2-B sınıfı sürücü belgesi olması gerekmektedir. Ayrıca müracaat edecek adayların noter kurasından en az bir gün önce evraklarını alakalı kuruma ibraz etmelidir.Erkek adaylar için askerliğini fiilen yapmış olmak.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Kameraman 2

İtfaiyeci Alımı

NOT:İlgili Kurumca 1- İtfaiye Elemanı Yetiştirme sertifikası bulunması ve istediğimiz belge MEB onaylı olması 2-B sınıfı sürücü belgesi olması gerekmektedir. Ayrıca müracaat edecek adayların noter kurasından en az bir gün önce evraklarını alakalı kuruma ibraz etmelidir.Erkek adaylar için askerliğini fiilen yapmış olmak.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
İtfaiyeci
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
ELEŞKİRT BELEDİYESİ TOPLANTI SALONU 11.12.2018 10:00 – 11:00

Çalışma Adresi : CUMHURİYET CADDESİ NO:142 ELEŞKİRT/AĞRI 04600 ELEŞKİRT AĞRI / TÜRKİYE

Bu makalemizde Eleşkirt Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları ile diğer geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren ilanlara Eleşkirt Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu