Başvurular

Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022

Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Ankara Üniversitesi yayınlamış olduğu ilan ile çok sayıda anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Ankara Üniversitesi personel alımı ilanı kapsamı içinde 100 kişi istihdam edilecektir. İlan kapsamı içinde diyetisyen, diğer sağlık personeli ve hemşire alımı yapılacaktır. Adaylar ilana 15 gün içinde başvuru yapmak durumundadırlar. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile diğer geniş bir şekilde ilan bilgilerine haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2017
  • Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvurusu 2017
  • Başvuru Sonuçlarının Açıklanması
  • Atama İçin İstenilen Belgeler Nelerdir?

Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2017

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2. maddesine göre Üniversitemizde toplam 100 pozisyona 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi ikaznca anlaşmali personel alınacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde gösterilen genel şartları taşımak.
  • 2016 KPSS (B) gurubu sınavına girmiş olmak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar ile ilgili yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.
  • Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler ile ilgili işlem yürütülmeyecektir.

Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvurusu 2017

Başvuruda bulunacaklar bu ilanın gazetede yayım tarihinden bu yana 15 gün içinde;

  • Başvuru Formu (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı sayfasında yayımlanan başvuru formu doldurulacaktır.)
  • 1 adet vesikalık fotoğraf, (Başvuru formuna yapıştırılacaktır.)
  • Diploma yahut geçici mezuniyet belgesinin fotokopisi,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • KPSS (B) grubu sonuç belgesi (internet çıktısı) ile,

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı, Sözleşmeli Personel Şubesi Tandoğan / ANKARA adresine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Adayların posta yoluyla yaptıkları başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Sonuçlarının Açıklanması

Başvuru tarihini geciktiren, başvuru için istenen belgeleri eksik getiren yahut nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır. Başvuru sonunda KPSS puan sıralaması esas alınarak atanmaya hak kazanan ve yedek kazananların listesi http://personeldb.ankara.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır. KPSS puan sırasına konulmak kaydı ile boş bulunan hemşire pozisyonun 1 katı, diyetisyen ve diğer sağlık personeli pozisyonları için 5 katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazanan atanmak üzere başvuru yapmadığı takdirde, ilan edilen yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır.

Atanmaya hak kazanan aday, sonuçların ilan edilmesinden bu yana 5 iş günü içinde istediğimiz belgeleri tamamlayarak Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı, Sözleşmeli Personel Şubesi Tandoğan / ANKARA adresine şahsen teslim etmesi gerekmektedir. Bu zaman zarfında istediğimiz belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen aday hakkını kaybeder.

KOD

NO

UNVANI KADRO

SAYISI

KPSS

PUAN

TÜRÜ

ARANAN NİTELİKLER
01 Hemşire 93 KPSSP3 * Lisans düzeyinde eğitim veren Hemşirelik bölümünden mezun olmak,

*01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak.

02 Diğer Sağlık Personeli

(Tıbbi Görüntüleme Teknikeri)

6 KPSSP93 * Meslek Yüksekokullarının Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümünden mezun olmak,

* 01.01.1982 ve sonrası doğumlu olmak.

03 Diyetisyen 1 KPSSP3 * Lisans düzeyinde eğitim veren Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olmak,

* 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak.

100

Atama İçin İstenilen Belgeler Nelerdir?

  1. Dilekçe (Sözleşmeli Personel Şubesinden temin edilecektir),
  2. 4 adet vesikalık fotoğraf, (3,5×4,5 ebadında)
  3. Nüfus cüzdanı fotokopisi, (aslı ibraz edilecektir.)
  4. Diploma fotokopisi, (aslı ibraz edilecektir.)
  5. KPSS (B) grubu sonuç belgesi (internet çıktısı),
  6. Mal Bildirim Beyannamesi (Sözleşmeli Personel Bürosundan temin edilecektir),
  7. Beyan Formu (Sözleşmeli Personel Bürosundan temin edilecektir).
  8. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu, (3 Nüsha halinde bilgisayar ortamında doldurulacaktır) (Belge teslimi için gelindiğinde Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunun elektronik ortamda yanınızda bulundurulması gerekmektedir)

Bu makalemizde Ankara Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan 100 personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu