Başvurular

15 Şehir için İŞKUR TYP İlanları Yayımlandı! İl İl, İlçe İlçe Okullara Personel ve Güvenlik Alımı

15 Şehir için İŞKUR TYP İlanları Yayımlandı! İl İl, İlçe İlçe Okullara Personel ve Güvenlik Alımı, iş başvuruları bölümünde 15 Şehir için İŞKUR TYP İlanları Yayımlandı! İl İl, İlçe İlçe Okullara Personel ve Güvenlik Alımı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 15 Şehir için İŞKUR TYP İlanları Yayımlandı! İl İl, İlçe İlçe Okullara Personel ve Güvenlik Alımı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

15 Şehir için İŞKUR TYP İlanları Yayımlandı! İl İl, İlçe İlçe Okullara Personel ve Güvenlik Alımı

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevlendirmek üzere çok sayıda personel alımı için İŞKUR TYP ilanı yayımladı. 

Toplum Yararına Program kapsamı içinde yapılacak personel alım ilanlarını merak eden vatandaşlarımız için Kamu İlanları olarak tüm ayrıntı kısmı siz değerli okurlarımıza bir araya getirdik. 

* TYP ile Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak şehirler,

* TYP ile yapılacak personel alımlarının uygulama alanları

* TYP ilanlarına başvurular nasıl yapılır?

* TYP ilanlarını İŞKUR’da görüntüleme ve inceleme için sorgulama ayrıntı kısmı;

Kamuilanlari.com olarak siz okuyucularımıza bu konu başlıklarının tüm ayrıntı kısmını sıra sıra aktarıyoruz. İşte 2019 yılı Eylül ayı TYP ile personel alımları. 

TYP İLE PERSONEL ALIM İLANLARI

Toplum Yararına Program kapsamı içinde yayımlanan personel alım ilanlarının çok büyük kısmı okullara güvenlik görevlisi ve temizlik personeli alımı için yayımlandı. Söz konusu bu ilanların yayımlandığı şehjirlerin sayısı ise 15.

15 farklı şehirde yapılacak TYP ile personel alımları bunun bunun yanında bu şehirlerin çok sayıda ilçesi için de olacak. Bu çerçevede adayların bu hususu göz önünde bulundurması gerekiyor. 

TYP İle Personel Alımı Yapılacak 15 Şehir

İzmir, Aydın, Ağrı, Gümüşhane, Elazığ, Trabzon, Karaman, Kırşehir, Bolu, Bayburt, Ordu, Edirne, Çankırı, Aksaray, Düzce.

UYGULAMA ALANLARI VE ÇALIŞMA DETAYLARI

TYP kapsamı içinde yayımlanan personel alım ilanları belirli uygulama alanlarından oluyor. Bu uygulama alanları İŞKUR aracılığıyla belirlenmiş olup istihdam edilen personeller bu uygulama alanlarının dışında görevlendirilmiyor. 

Bu çerçevede yayımlanan ilanlarda bulunan uygulama alanları şunlar;

Alım Yapılacak Kadrolar

MEB Güvenlik, MEB çevre düzenlemesi, MEB bakım onarım ve temizlik, Çevre temizliği,

TYP PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

TYP kapsamı içinde başta il ve ilçe okullarına güvenlik görevlisi yahut diğer uygulama alanlarında çalışmak isteyen adayların sağlamaları gereken genel başvuru koşulları ana başlıkları ile şunlar;

Adayların Türk vatandaşı olması, Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı işsiz olması, 18 yaşından büyük olması, emekli aylığı olmaması yahut malul aylığı olmaması, açıköğretim fakülteleri hariç öğrenci olmaması şartları yer alıyor. Bu şartların dışında adaylardan bunun bunun yanında İŞKUR aracılığıyla tertip edilen bir kurs yahut programdanyararlanmış olan işsiz 6 ay geçmeden TYP’ye başvuramaz.

Bunun bunun yanında bunun bunun yanında Mazeretsiz olarak TYP’den ayrılanlar yahut kendi kusuru sebebiyle ilişiği kesilenler, son yararlanma tarihi üzerinden 24 ay geçmedikçe yeni bir TYP’ye başvuruda bulunamazlar. 

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

İlanlara ulaşmak için Kamuilanlari.com olarak aşağıda verdiğimiz bağlantıya tıklayın. 

Açılan sayfada hiçbir alanı doldurmadan ara butonuna basın.

Ayrıca kendi şehrinize göre arama uygulayabilirsiniz. (Eğer ilan yok diye ikaz çıkarsa o şehir için açıklama yoktur)

BAŞVURU İŞLEMLERİ

TYP başvuru işlemlerini İŞKUR İl Müdürlükleri ile İŞKUR Hizmet Birimlerinden şahsen yada İŞKUR’un internet sitesi üzerinden elektronik olarak uygulayabilirsiniz.

TYP ilan arama sayfası için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu