Başvurular

1154 Güvenlik Görevlisi, Amiri ve Müdürü Alımı İçin İŞKUR’da İlan Yayımlandı

1154 Güvenlik Görevlisi, Amiri ve Müdürü Alımı İçin İŞKUR’da İlan Yayımlandı, iş başvuruları bölümünde 1154 Güvenlik Görevlisi, Amiri ve Müdürü Alımı İçin İŞKUR’da İlan Yayımlandı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 1154 Güvenlik Görevlisi, Amiri ve Müdürü Alımı İçin İŞKUR’da İlan Yayımlandı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

1154 Güvenlik Görevlisi, Amiri ve Müdürü Alımı İçin İŞKUR’da İlan Yayımlandı

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla ulaştırmaya sürdürmekteuz. 

Bu haberimizin detay kısmında siz okuyucularımıza son haftalarda ilan sayısında mühim bir artış yaşanan Güvenlik Görevlisi kadrosu için yayımlanan ilanları bir araya getirdik.

Alım yapılacak kadrolar içinde yeni pozisyonların olması ve ilanların bir bölümünün başvuru sürecinin hafta sonunda bitecek olmasına bundan dolayı bilinmesi gereken tüm ayrıntı kısmı siz değerli okurlarımıza ulaştırıyoruz. 

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANLARI

Güvenlik Görevlisi alım ilanları toplam 5 farklı pozisyonlda yayımlandı. Bu alımlarda toplam 1154 personel alımı yapılacağı bildirildi. En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği ghüvenlik hörevlisi alımı açık kadroları şu biçimde

Güvenlik Amiri/Sorumlusu kadrosu için yayımlanan ilan sayısı: 7

Güvenlik Görevlisi kadrosu için yayımlanan ilan sayısı: 556

Güvenlik Görevlisi (Silahlı) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı: 25

Güvenlik Görevlisi (Silahsız) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı: 16

Güvenlik Müdürü kadrosu için yayımlanan ilan sayısı: 2

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

İŞKUR ve başka platformalar üzerinden adaylara açıklamalan tüm personel alım ilanlarında adaylardan bazı koşullar talep edilir. Bu koşullar alım yapılacak kadronun gerekliliklerine göre tespit edilen özel koşullar ile herhangi bir ilana başvuruda bulunmak için gerekli ortak koşullardan meydana gelir. 

Bu koşullar içinde ise ortak koşullar her aday aracılığıyla sağlanmalıdır fakat ilanda alımlar için belirli olan koşullar özel başvuru koşullarıdır. 

İlan için talep edilen koşullar: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak Güvenlik Görevlisi kadrosu için talep edilen silahlı yahut silahsız sertifika sahibi olmak, Firmalar aracılığıyla yayımlanan ilanlarda bulunan pozisyonlar için tespit edilen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak.

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Öncelikle adaylar İŞKUR’dan kendilerine uygun ilanları bulacaklar. Kendilerine uygun ilanları bulan adaylar ilan metninde bulunan biçimde başvurularını yapacaklar. 

Başvurular için iki yöntem var. Birincisi İŞKUR aracılığıyla internet üzerinden elektronik başvuru yöntemi. İkinci yöntem ise ilan metninde bulunan telefon numiçinden randevu alıp bizzat başvuruda bulunmak. 

İlanlara ulaşmak için:

Siz okuyucularımıza aşağıda Güvenlik Görevlisi kadrosu için yayımlanan ilanların linkini paylaşımı yaptık. İsterseniz aynı sayfa üzerinden kadro adı ve şehre göre arama yaparak diğer ilanlara varabilirsiniz.

Güvenlik görevlisi kadrosu için yayımlanan ilanlar TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu