Başvurular

Eleşkirt Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022

Eleşkirt Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Eleşkirt Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eleşkirt Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eleşkirt Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor

Ağrı ilimizde yer almakta olan Eleşkirt Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Eleşkirt Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde sistem çözümleyicisi alımı yapacaktır. Adayların lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylar ilana 13 Haziran 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Eleşkirt Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan engelli olan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Başvuru sırasında istenen nitelik ve özel şartlara ilişkin belgelere sahip olmak ve istenildiğinde ibraz etmek. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki il/şube müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplerde 2018 yılı engelli kamu personeli seçme sınavı (EKPSS) sonuçları geçerlidir. Merkezi sınav kapsamı içinde müracaat eden adaylar içinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep rakamının üç katı (müfettiş, kontrolör, denetmen, denetçi, uzman istekleri için ise beş katı) olacak biçimde düzenlenecek nihai listede bulunan bireylerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde (maden kanunu kapsamı içinde öncelikli başvuranların tamamı) isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. 10-Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir. Müracaatçılar tecrübelerini belgelendirmek mecburiyetindedirler. Kamu kurum ve kuruluşlarının İlçe , İl yahut Bölge düzeyinde yayımlanan geçici işçi isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. Başvuru süresi içinde adresini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların alakalı iş gücü isteklerine başvuruları kabul edilmeyecektir.Not:İlgili meslekte 3 yıllık kamu hizmeti İle en az 770 saatlik Bilgisayar Programcılığı belgesi talep edilmektedir

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Sistem Çözümleyici 3
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS EKPSS 0
Nitelik Başlığı Nitelik Aciklamasi
Bilgisayar Sertifikaları Bilgisayar Programcılığı

Çalışma Adresi : CUMHURİYET CADDESİ NO:142 ELEŞKİRT/AĞRI 04600 ELEŞKİRT

Bu makalemizde Eleşkirt Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Eleşkirt Belediyesi iş başvurusu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu