Başvurular

Bu İlanlara Başvuru Yapmak İçin KPSS’ye Girmiş Olmak Yeterli

Bu İlanlara Başvuru Yapmak İçin KPSS’ye Girmiş Olmak Yeterli, iş başvuruları bölümünde Bu İlanlara Başvuru Yapmak İçin KPSS’ye Girmiş Olmak Yeterli ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Bu İlanlara Başvuru Yapmak İçin KPSS’ye Girmiş Olmak Yeterli ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Bu İlanlara Başvuru Yapmak İçin KPSS’ye Girmiş Olmak Yeterli

Kamu kurum ve kuruluşları; DPB, İŞKUR yahut kendilerine ait kurumsal web sayfaları üzerinden yayımladıkları alım ilanları ile personel alımı yapıyorlar. 

Bu alımlarda adaylardan çeşitli başvuru koşulları talep edilir. Bu koşulların bir bölümü genel başvuru koşulları olurken belirleyici koşulların başında KPSS ve öğrenim şartı gelmekte. 

Kamuilanlari.com olarak bu haberimizin detay kısmında KPSS’ye girmiş olmanın yeterli olduğu ilanları bir araya getirdik. Bu alım ilanlarına dair tüm ayrıntılar;

KPSS’YE GİRMİŞ OLMA ŞARTIYLA YAYIMLANAN İLANLAR

Çeşitli platformlar üzerinden yayımlanan ve başvurular için KPSS puanının olmasının yeterli olduğu ilanların listesi şu biçimde,

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sekreterlik, Muş İl Özel İdaresi, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı. Sayıştay Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kayseri Erciyes Üniversitesi, Ayvacık Belediye Başkanlığı, Dışişleri Bakanlığı

KİMLER MEMUR ALIM İLANLARINA BAŞVURU YAPABİLİRLER?

Devlet kurumları aracılığıyla yayımlanan kadrolu memur, anlaşmali personel yada kamu işçisi kadrolarına yapılacak olan personel alımları için adayların genel ve özel başvuru şartlarının tamamına haiz olmaları gerekiyor. 

Bu başvuru koşulları alım yapacak kurumun alım yapacağı pozisyonun gerekliliklerine göre belirleniyor. 

Böylelikle adaylardan talep edilen tüm bu koşulların ana başlıkları şunlar;

Adayların Devlet Memurları Kanunu’nda bulunan 657 sayılı kanunun 48. maddesine haiz olması gerekiyor. Bu Bu koşullar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Kamu Haklarından mahrum olmamak, Alım yapılacak pozisyona göre tespit edilen öğrenim şartına haiz olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf yahut tecilli olmak.  Varsa KPSS puan şartını sağlamak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Kurumların tespit ettiği yaş aralığında bulunmak.

Bu koşulların yanında asıl belirleyici olan başvuru koşulları ise; 2018 senesinde gerçekleştirilen lise, önlisans ve lisans KPSS’ye girmiş olmak, kadrolara göre tespit edilen eğitim şartlarının sağlanması, deneyim, yaş, sertifika gibi koşulların sağlanması. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Söz konusu alım ilanlarına dair tüm detaylara aşağıda bulunan bağlantılar üzerinden varabilirsiniz. 

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi personel alım ilanı ayrıntı kısmı için TIKLAYINIZ

Gaziantep Üniversitesi personel alım ilanı ayrıntı kısmı için TIKLAYINIZ

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sekreterlik personel alım ilanı ayrıntı kısmı için TIKLAYINIZ

Muş İl Özel İdaresi personel alım ilanı ayrıntı kısmı için TIKLAYINIZ

Sayıştay Başkanlığı personel alım ilanı ayrıntı kısmı için TIKLAYINIZ

Cumhurbaşkanlığı personel alım ilanı ayrıntı kısmı için TIKLAYINIZ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alım ilanı ayrıntı kısmı için TIKLAYINIZ

Kayseri Erciyes Üniversitesi personel alım ilanı ayrıntı kısmı için TIKLAYINIZ

Ayvacık Belediye Başkanlığı personel alım ilanı ayrıntı kısmı için TIKLAYINIZ

Dışişleri Bakanlığı personel alım ilanı ayrıntı kısmı için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu