İnternet

En Güzel Whatsapp şekilli Nickler 2021

En Güzel Whatsapp şekilli Nickler, bilgi sitemizde En Güzel Whatsapp şekilli Nickler başlığı altında bilgi paylaştık. En Güzel Whatsapp şekilli Nickler ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

En Güzel Whatsapp şekilli Nickler

whatsapp-şekilli-nick

Bu makalemizde siz değerli okurlarımıza en güzel ve en yeni whatsapp şekilli nickler sunmaya çalışacağız. Ayrıca whatsapp şekilli nick yazma konusuna da değineceğiz.

Whatsapp şekilli Nick

Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulaması olan Whatsapp, 2019 senesinde bi hayli yüksek sayılarda kullanıcıya ulaşım sağlayabiliyor. Haliyle sohbet gruplarında bulunan bireyler, isimlerinin daha güzel görünmesini istiyor. Bunun için Whatsapp şekilli nick yazma sitelerine başvurulabileceği gibi, bunun yanı sıra kendi kendinize da bir takma isim oluşturabilirsiniz.

Whatsapp’da Şekilli Nickler Nasıl Yazılır?

Whatsapp’da şekilli nickler için bir tanım bulunmamaktadır. Yani aklınıza esen, en beğendiğiniz yazı tiplerini tercih ederek Whatsapp şekilli isim yazma isteğinizi tamamlayabilirsiniz. Böylelikle hem sohbet gruplarındaki sosyal ilişkileriniz artar hem de isminiz diğer bireyler aracılığıyla beğenilir. Whatsapp’da şekilli isim yazabilmek için bir çok yöntem denenebilir. Günümüzde birden fazla yazı fontunun, şekilli nicklerde kullanıldığını görmek olabilecek. Yazı fontlarıyla şekilli nickler oluşturulabileceği gibi, birtakım resimler yahut semboller kullanılarak da şekilli nickler elde edilebilir.

Şekilli Nickler İçin Tüyolar

Şekilli bir isme sahip olmak isteyenler çeşit çeşit yola başvurabiliyor. Kolay yoldan şekilli nick elde etmek istiyorsanız aşağıda bulunan ipuçlarıı, Whatsapp nick yazma işlemlerinizde tercih ederek amacınıza varabilirsiniz;

  • İsminizi yalnızca emojiler ile oluşturabilirsiniz.
  • Her harfin arasına kalp gelecek biçimde adınızı yazabilirsiniz.
  • Görünmez mürekkep yazı tipini tercih edebilirsiniz.
  • Siyah balonlar içerisine adınızı yazmayı tercih edebilirsiniz.
  • El yazı fontlarını tercih ederek adınızı yazabilirsiniz.
  • Adınızın harflerini semboller ile eşleştirerek nick oluşturabilirsiniz.
  • Yazı tiplerini tercih ederek şekilli nick oluşturabilirsiniz.
  • Gerçek isminiz yerine bir takma isim kullanmayı tercih edebilirsiniz ve takma isminizi, şekilli olarak yazabilirsiniz.

Tüm bu seçenekler içinden dilediğinizi tercih edebilir, kendinize uyarlayabilir ve şekilli Whatsapp nick hedefinize varabilirsiniz.

Yan Siteleri Kullanarak Şekilli İsim Yazma

Eğer bunların hiçbiri ile tatmin olamadıysanız yahut uğraşmak istemiyorsanız Whatsapp şekilli nick yazma sitelerine başvurabilirsiniz. İnternet üzerinde bulunan bu sitelere bi hayli kolay bir biçimde ulaşılabiliyor. Bu sitelerdeki boş metin kutucuğuna isminizi yazdığınızda, isminiz, çeşitli fontlar ve ifadelerle birlikte karşınızda beliriyor.

Karşınızda beliren onlarca şekilli isim içinden beğendiğinizi seçebilir ve Whatsapp’da kullanabilirsiniz. Böylelikle kısa yoldan şekilli nick oluşturabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu