Başvurular

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı iş ilanları ve iş başvurusu

Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 4951 Sayılı Kanunun verdiği yetkiye dayanılarak 25 Aralık 1963 tarih ve 4-400 Sayılı Cumhurbaşkanlığı onayı ile kurulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti hükumetine bağlı olarak çalışan ve enerji ve tabii kaynaklar ile alakalı işlerin yürütülmesinden sorumlu olan bakanlıktır. Şu anki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’tır. Merkez kampüsü Ankara Bahçelievler’de olmak üzere 3 kampüste faaliyetlerini yürütmektedir. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yapmış olduğu açıklama ile faaliyetlerinin devamı adına 2022 yılı içinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştireceğini belirtmiştir. Yazımız devamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvurusu ve iş başvuru formu bulunmaktadır.

  • Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı İş İlanları 2022
  • Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı İş Başvurusu 2022

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı İş İlanları 2022

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı son senelerda ülkemizin enerji bağımlılığını azaltabilmek adına bi hayli mühim işler ve yatırımlar gerçekleştirmiştir. Bakanlık bu yatırımların ara vermeksizin devam edeceğini ve ülkemizin enerjide dışa bağımlılığını en aza indireceklerini açıklamıştır. Bakanlık bu bağlamda da faaliyetlerinin devamı adına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmayı planlamaktadır. Aşağıda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı aracılığıyla yayınlanmış olan en yeni iş ilanları bulunmaktadır.

  • Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Denetçi Yardımcısı Alımı İçin TIKLAYIN
  • Enerji Bakanlığı Uzman Yardımcısı Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Çok Sayıda Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Kadrolu Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Yukarıda vermiş olduğumuz iş ilanları yalnızca bakanlığın kendi bünyesine yapılacak olan alımlardır. İlanlar yayınlandıkça listeyi güncellemeye devam edeceğiz. Lakin bunun yanında bakanlığa bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren çeşitli kurum ve kuruluşlar da çok sayıda personel alımı yapacağını açıklamıştır. Bu kurumlar;

  • Mta Genel Müdürlüğü İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Atom Enerjisi Kurumu
  • Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Elektro Mekanik Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (TEMSAN) İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğü (TETAŞ) İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü (TKİ) İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN)
  • Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanlığı (EPDK) İş İlanları İçin TIKLAYIN

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı aracılığıyla yayına giren ilanlarda çağrı merkezi elemanı, maden, jeoloji, çevre, petrol, makine, enerji sistemleri, endüstri, harita, jeodezi, geomatik, elektrik, elektronik mühendisi, uzman yardımcısı, avukat, özel güvenlik görevlisi, bilişim personeli, müfettiş yardımcısı, tekniker, teknisyen, uzman gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda engelli personel alımı, stajyer alımı gibi çeşitli alımlar da bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapılır?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı İş Başvurusu 2022

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı aracılığıyla yayınlanmış olan yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde, kurumun resmi adresi olan www.enerji.gov.tr üzerinde ve İŞKUR üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara ait iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde bilgileri öğrenmek ve anında iş başvurusu yapmak için devlette.com adresimizi sosyal ağlardan takip edebilirsiniz. İş ilanları yayına girdiğinda ilanlara ait bütün ayrıntıları ve nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi sosyal ağlar üzerinden siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız. Harici olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesine ilanlar yayınlanmadan yapılan başvuruları kabul etmemektedir. Bakanlık bünyesinde çalışabilmek için ilanların tarafımızca yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde de başvurularınızı gerçekleştirmelisiniz. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu