Başvurular

Enka Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Enka Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Enka Holding iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Enka Holding iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Enka Holding iş ilanları ve iş başvurusu

Enka Şirketler Grubu yahut bilinen adı ile Enka İnşaat, 1957 senesinde kurulmuş İstanbul merkezli bir şirketler grubudur. Enka Holding; petrol, gaz, petrokimya, inşaat, elektrik üretimi gibi çok sayıda alanda faaliyet göstermektedir. Enka Grup, ülkemizde elektrik santrali kurulu gücü yönünden ülkenin en büyük özel sektör şifrketidır. Bunun bunun yanında inşaat alanında da en büyük firmalardan biri olma özelliğini taşır. ENKA’nın çeşitli sektörlerde 50’den fazla iştiraki bulunmaktadır, iştiraklerin içinde ana faaliyet alanları: basınçlı kaplar/çelik yapılar/borulama sistemlerinin tasarım, imalat ve montajı olan Çimtaş Grubu; derin temel & kazılar, zemin iyileştirme ve deniz işleri faaliyetleri gösteren Kasktaş bulunmaktadır. Enka Holding bünyesine her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Enka Holding aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer olanakları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Enka Holding İş İlanları 2022
  • Enka Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Enka Holding İş İlanları 2022

Enka Holding özellikle Soğuk Savaş’ın bitmesinin ardından Rusya ve Türki Cumhuriyetler’de gerçekleştirmiş oldukları projelerde adını çok fazla duyurmuştur. Kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdüren şirket şimdilerde faaliyet gösterdiği her alanda en büyük oyunculardan bir tanesi olmuştur. Bünyesinde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında 20 bini aşkın çalışan istihdam eden Enka Holding, bunlara ek çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Enka Holding bünyesinde şuana dek yayınlanmış yahut bundan sonra yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; mühendis, tekniker, teknisyen, kalite müdürü, yurt dışı personel alımı, stajyer, engelli personel, eski hükümlü işçi, iş güvenliği uzmanı, teknik ressam, inşaat şefi, şoför, özel güvenlik görevlisi, elektrikçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Enka Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Enka Holding yani Enka Şirketler Grubu bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını çeşitli kariyer portalları üzerinden yahut en basit yolu ile hr@enka.com mail adresi ile başvurularını yapabilirler. Özgeçmişinizi ve ön yazınızı vermiş olduğumuz mail adresine iş başvurusu için iletebilirsiniz. Bunun yanında başvurunuz kurumun özgeçmiş havuzuna iletilecektir. Akabinde başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda personel açığı oluşması durumunda kurumun insan kaynakları başvurunuzu değerlendirmeye alır. Bu makalemizde Enka Holding iş ilanları, işe alım süreci ve iş başvuru formu ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ENKA HOLDİNG HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, enka holding hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan enka holding açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu