Başvurular

Aile Bakanlığı 60 KPSS Puan Şartıyla Bilgisayar Bilen Memur Alımı Yapıyor

Aile Bakanlığı 60 KPSS Puan Şartıyla Bilgisayar Bilen Memur Alımı Yapıyor, iş başvuruları bölümünde Aile Bakanlığı 60 KPSS Puan Şartıyla Bilgisayar Bilen Memur Alımı Yapıyor ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Aile Bakanlığı 60 KPSS Puan Şartıyla Bilgisayar Bilen Memur Alımı Yapıyor ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Aile Bakanlığı 60 KPSS Puan Şartıyla Bilgisayar Bilen Memur Alımı Yapıyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve hemen hemen her il ile ilçede bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları için yeni ilanlar yayımlandı. 

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden adaylara açıklamalan personel alım ilanlarnda bulunan açık kadrolar ve detaylar. 

AİLE BAKANLIĞI MEMUR ALIM İLANLARI

Aile Bakanlığı’na bağlı SYDV bünyesine yapılacak olan personel alım ilanlarına üniversite mezunu adaylar başvuruda bulunabilirler. Bu bağlamda 60 KPSS ve alakalı üniversite mezunu olmak şartıyla ilan yayımlayan SYDV’ler şunlar.

Kocaeli Çayırova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Mardin Dargeçit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ordu Çamaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Söz konusu SYDV’ler aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarında alımlar ofis personeli kadrolarına yapılacak. Bu bağlamda adayların iyi derecede bilgisayar kullanması talep ediliyor. 

Bu çerçevede ilan yayımlayan vakıfların paylaşımı yaptığı ilanlarda bulunan açık kadrolar şunlar;

Ordu Çamaş SYDV paylaşımı yaptığı ilanında Büro Memuru alımı yapacağını açıkladı. Öğrenim Şartı: 4 yıllık Lisans Eğitimini tamamlamış olmak. Lisans mezunu olmak yeterli.

Mardin Dargeçit SYDV aracılığıyla açıklamalan personel alım ilanında ise alımların Büro Memuru kadrosuna bulunacağı bilgisi verildi. Öğrenim Şartı: 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının; Sosyoloji, Psikoloji, Pisikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmetler Bölümlerin en az birinden mezun olmak

Kocaeli Çayırova SYDV ise kadrosunda bulunan Sosyal Yardım ve İnceleme Kadrosuna alım yapacağını açıkladı. Öğrenim Şartı: Üniversitelerin Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin herhangi birinden mezun olmak.

BAŞVURU ŞARTLARI

SYDV memur alım ilanlarına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken başvuru şartlarından en mühimsi ikamet şartı. Adayların ilan yayımlayan SYDV’nin olduğu il yahut ilçede tespit ettiği süre zarfında ikamet isteniyor. 

Bu şartın yanında adaylardan talep edilen diğer koşullar şunlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak Askerlik görevini yapmış yahut muaf olmak veya askerlikle ilişkisi bulunmamak Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak Kamu haklarından mahrum bulunmamak Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak İş Tanımlarında gösterilen nitelikleri taşımak.

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

SYDV memur alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü üzerinden elektronik başvuruda bulabilirler. 
 
Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü üzerinden ilan edilen ilanlar için TIKLAYINIZ (İlanları görebilmek için Aile Bakanlığı’nın sistemine üye olmanız gerekiyor)

Kamuilanlari.com
 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu