Başvurular

EPDK iş ilanları ve iş başvurusu 2022

EPDK iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde EPDK iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. EPDK iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

EPDK iş ilanları ve iş başvurusu

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu veya bilinen kısa ismi ile EPDK, elektrik piyasalarının düzenlenmesi amacı ile 2001 senesinde kurulmuş bir kamu kurumudur. Kurulmasının ardından çıkartılmış olan çeşitli kanunlar ile doğal gaz, petrol ve LPG piyasalarının da düzenlenmesi görevini üstlenmiştir. 1 Ocak 2005 tarihinde çıkartılmış olan yasa ile belli bir aralıkla serbest bırakılan akaryakıt piyasaları dışında, bu alandaki her türlü düzenleme ve faaliyetleri kontrol etme yetkisi bulunmamaktadır. Kurum Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde bulunmaktadır ve merkezi Ankara ilimizdedir. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, 2022 senesinde çalışmalarına ara vermeksizin devam edeceğini ve çeşitli pozisyonlarda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı yapacağını açıkladı. Yazımızın devamında EPDK iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvurusu ve iş başvurusu formu bulunmaktadır.

  • Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) İş İlanları 2022
  • EPDK İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) İş İlanları 2022

EPDK, bağımsız nitelikte bir üst kuruldur. Bir kamu kurumu olmasına karşın Hükümetin vesayeti altında değildir. Böyle bir yapı kurulmak suretiyle enerji piyasalarının tarafsız bir otorite aracılığıyla ekonomik kurallar dikkate alınarak yönetilmesi hedeflenmektedir. Şebeke endüstrileri olarak da adlandırılan enerji endüstrilerinde işleyen bir piyasa ekonomisinin tesis edilmesi kendine özgü kuvvetlikler göstermektedir. Bundan dolayı EPDK tamamiyle uzmanlık gerektiren bir görevi yerine getirir. EPDK ilk etapta elektrik piyasasını düzenlemek maksadıyla kurulmuş, fakat yapılan mevzuat değişiklikleri ile doğal gaz, petrol ve LPG piyasalarının düzenlenmesi de kurumun görevleri arasına dahil edilmiştir. EPDK her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı yapmaktadır. Aşağıda EPDK aracılığıyla yayınlanmış en son iş ilanları bulunmaktadır.

  • EPDK İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • EPDK 24 Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • EPDK 20 Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • EPDK Uzman Yardımcısı Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

EPDK aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde enerji uzman yardımcısı, elektrik mühendisi, endüstri mühendisi, enerji uzmanı, işletme mühendisi, temizlik görevlisi, silahlı özel güvenlik görevlisi, kimya mühendisi, avukat, harita mühendisi, maden mühendisi, müfettiş yardımcısı gibi sayısız kadro ve pozisyonda alım yapacaktır. İlanların akabinde işe alınacak olan personeller anlaşmali, daimi ve kadrolu gibi statülerde iş başı yapacaklardır. Peki tüm bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılır?

EPDK İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

EPDK aracılığıyla yayınlanmış yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve www.epdk.org.tr adresi üzerinde bulunmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri ve iş talep formu gibi geniş bir şekilde bilgileri görmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiğinda ilanlara ait bütün ayrıntıları sosyal ağlar üzerinden siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız. Harici olarak EPDK ilanlar yayınlanmadan bünyesine yapılan başvuruları kabul etmemektedir. EPDK bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve ilanlarda söz edeceğimiz usul ve esaslarda başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. EPDK iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER EPDK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, epdk hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan epdk açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu