Başvurular

Erdek Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştiriyor 2022

Erdek Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştiriyor 2022, iş başvuru bölümüzde Erdek Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştiriyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Erdek Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştiriyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Erdek Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştiriyor

Balıkesir ilimizde yer almakta olan Erdek Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Erdek Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde barmen, bulaşıkçı, mutfak görevlisi, servis komisi alımı yapacaktır. Adaylar ilana 20 Temmuz 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Erdek Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

TALEP ŞARTLARINA DURUMU UYAN ADAYLAR, İLANIN YAYIMLANDIĞI TARİHTEN İTİBAREN 10 GÜN İÇERİSİNDE TALEBİN YAYIMLANDIĞI HİZMET MERKEZİMİZDEN ŞAHSEN VEYA WWW.İSKUR.GOV.TR İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLİRLER. GERÇEGE AYKIRI BELGE VERENLERİN YADA BEYANDA BULUNANLARIN BAŞVURUSU GEÇERSİZ HALE GETİRİLMESİ, İŞE ALINMASI İŞLEMİNİN İPTALİNE İLİŞKİN KURUMUN VE TALEP SAHİBİ KAMU KURUM VE KURULUŞUNUN YASAL İŞLEM YAPMA HAKKI SAKLIDIR. – KURA NOTER HUZURUNDA TALEP SAYISININ 3 KATI ORANINDA ASİL VE YEDEK OLMAK ÜZERE ÇEKİLECEKTİR. -TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN EĞİTİM DURUMU, ÖNCELİK DURUMU GİBİ KOŞULLARI TAŞIYIP TAŞIMADIKLARINI TALEBİ VEREN KURUMA İBRAZ ETMEK ZORUNDADIRLAR. SON MÜRACAAT TARİHİ RESMİ TATİLE RASTLADIĞINDA BİR SONRAKİ İŞ GÜNÜ BAŞVURULAR KABUL EDİLECEKTİR. – KURAYA TABİ OLAN İŞGÜCÜ TALEPLERİNE ŞARTLARI UYAN VE MÜRACAATLARI KABUL EDİLENLERİN TAMAMI NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ İÇİN İŞVERENE GÖNDERİLİR. – ÖNCELİK HAKKINA SAHİP OLANLARDAN, BAŞVURUDA BULUNDUKLARI SÜREKLİ YADA GEÇİCİ İŞGÜCÜ TALEBİNE İŞVERENCE DAVET EDİLDİKLERİ HALDE MÜCBİR SEBEPLER DIŞINDA İCABET ETMEYEN, SINAVA KATILMAYAN, İŞİ REDDEDEN VEYA KAMUDA SÜREKLİ İŞÇİ STATÜSÜNDE İŞE YERLEŞENLERİN ÖNCELİK HAKKI ORTADAN KALKAR. ÖNCELİK HAKKINDAN İKİNCİ KEZ YARARLANILMAZ. – KURAYA TABİ TALEPLERE BAŞVURAN ÖNCELİKLİLERİN TAMAMI KURA ÇEKİLMEK ÜZERE, İSİM VE ADRESLERİ İLE DURUMLARINA İLİŞKİN AÇIKLAYICI BİLGİLERLE BİRLİKTE, AYRI BİR LİSTE HALİNDE KAMU KURUM VE KURULUŞUNA GÖNDERİLİR. – KURA SONUCU YAZILI/SÖZLÜ SINAVA KATILMAYA HAK KAZANANLARA YAZILI VEYA SÖZLÜ SINAVIN YERİ VE ZAMANI TALEBİ VEREN KAMU KURUM VE KURULUŞU TARAFINDAN YAZILI OLARAK BİLDİRİLECEKTİR.

Barmen – Barmaid Alımı

ERDEK BELEDİYESİNİN TAŞERONU ERDEK GRUP İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ TEMİZLİK HAFRİYAT TARIM TEKSTİL GIDA NAKLİYAT TUR. AKARYAKIT İNŞ. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. BÜNYESİNDE BARMEN-BARMAİDMESLEĞİNDE GEÇİCİ STATÜDE 3 AY SÜREYLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 1 KİŞİ ALINACAKTIR. İLANA BAŞVURACAK ADAYLARIN EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLMALARI(ÜSTÜ DE BAŞVURABİLİR) GEREKMEKTEDİR.- BAŞVURU SAYISI TALEP SAYISININ 3 KATINI GEÇMESİ DURUMUNDA KURA; 25.07.2018 TARİHİNDE ERDEK NOTERİ HUZURUNDA,ERDEK BELEDİYESİNDE , SAAT 14:00 TE ÇEKİLECEKTİR.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Barmen-Barmaid

Bulaşıkçı (Stevard) Alımı

ERDEK BELEDİYESİNİN TAŞERONU ERDEK GRUP İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ TEMİZLİK HAFRİYAT TARIM TEKSTİL GIDA NAKLİYAT TUR. AKARYAKIT İNŞ. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. BÜNYESİNDE BULAŞIKÇI (STEVARD) MESLEĞİNDE GEÇİCİ STATÜDE 3 AY SÜREYLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 1 KİŞİ ALINACAKTIR. İLANA BAŞVURACAK ADAYLARIN EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLMALARI(ÜSTÜ DE BAŞVURABİLİR) GEREKMEKTEDİR.- BAŞVURU SAYISI TALEP SAYISININ 3 KATINI GEÇMESİ DURUMUNDA KURA; 25.07.2018 TARİHİNDE ERDEK NOTERİ HUZURUNDA,ERDEK BELEDİYESİNDE , SAAT 14:00 TE ÇEKİLECEKTİR.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Bulaşıkçı (Stevard)

Mutfak Görevlisi

ERDEK BELEDİYESİNİN TAŞERONU ERDEK GRUP İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ TEMİZLİK HAFRİYAT TARIM TEKSTİL GIDA NAKLİYAT TUR. AKARYAKIT İNŞ. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. BÜNYESİNDE MUTFAK GÖREVLİSİMESLEĞİNDE GEÇİCİ STATÜDE 3 AY SÜREYLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 1 KİŞİ ALINACAKTIR. İLANA BAŞVURACAK ADAYLARIN EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLMALARI(ÜSTÜ DE BAŞVURABİLİR) GEREKMEKTEDİR.- BAŞVURU SAYISI TALEP SAYISININ 3 KATINI GEÇMESİ DURUMUNDA KURA; 25.07.2018 TARİHİNDE ERDEK NOTERİ HUZURUNDA,ERDEK BELEDİYESİNDE , SAAT 14:00 TE ÇEKİLECEKTİR.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Mutfak Görevlisi

Çalışma Adresi : CUMHURİYET MEYDANI N.5 10800 ERDEK BALIKESİR / TÜRKİYE

Bu makalemizde Erdek Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye aracılığıyla yayına giren ilanlara Erdek Belediyesi iş başvurusu yazısından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu