Başvurular

KPSS’siz ve 60 KPSS İle Aile, Sağlık ve Milli Savunma Bakanlığı 1701 Kamu Personeli Alıyor

KPSS’siz ve 60 KPSS İle Aile, Sağlık ve Milli Savunma Bakanlığı 1701 Kamu Personeli Alıyor, iş başvuruları bölümünde KPSS’siz ve 60 KPSS İle Aile, Sağlık ve Milli Savunma Bakanlığı 1701 Kamu Personeli Alıyor ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. KPSS’siz ve 60 KPSS İle Aile, Sağlık ve Milli Savunma Bakanlığı 1701 Kamu Personeli Alıyor ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

KPSS’siz ve 60 KPSS İle Aile, Sağlık ve Milli Savunma Bakanlığı 1701 Kamu Personeli Alıyor

Bakalnlıklar yayımladıkları personel alım ilanları ile çok sayıda pozisyon için personel alımı yapmaya sürdürmektelar. 

DPB yahut bakanlıkların kendilerine ait internet siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında, farklı eğitim düzeylerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri ilanlar yer alıyor. 

Bu ilanlarda bulunan başvuru koşullarını sağlayan adayların başvuru yapabilecekleri bu kamu personeli alım ilanlarını siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. 

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN 2 PERSONEL ALIM İLANI

Sağlık Bakanlığı kendisine ait internet sitesi üzerinden ve Devlet Personel Başkanlığı’nın web sayfası üzerinden iki farklı ilan yayımladı. Bu ilanların birinde anlaşmali personel alımı yapacağını ilan eden Sağlık Bakanlığı diğer ilanda ise bir proje kapsamı içinde Danışman alımı yapacağını açıkladı. 

Sağlık Bakanlığı Danışman Alım İlanı

Sağlık Bakanlığı’nın kendisine ait web sayfasından paylaşımı yaptığı Danışman alım ilanı, bir proje kapsamı içinde olacak. Bu ilan için adaylardan çeşitli başvuru koşulları talep ediliyor ki bu koşulların tamamının adaylar aracılığıyla sağlanması isteniyor. 

Danışman Kadroları: İlanda 21 Danışman alımı yapılacağı açıkladı. İlana göre alımlar şu pozisyonlardan olacak. İş Analisti, İş Zekası Geliştirme Danışmanı, Karar Destek Uzmanı, Kıdemli Yazılım Mimarı, Veri Kalitesi, Test ve Analiz Uzmanı, Veri Tabanı Danışmanı, Yapay Zeka Uzmanı, Yazılım Geliştirme Danışmanı, Yazılım Test Personeli.

Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Sağlık Bakanlığı anlaşmali personel alım ilanı DPB’de açıklamaldu. Bakanlığı alakalı birimlerinde görevlendirmek üzere bilişim personeli alımı yapacağını açıkladı. İlanda alımlarda 24 personel istihdamı yapılacağı bildirildi. 

İlana Göre Alım Yapılacak Pozisyonlar: . Net Yazılım Uzmanı, Java Yazılım Uzmanı, Veri Tabanı Uzmanı, Oracle Veri Tabanı Uzmanı, Veri Tabanı ve Orta Katman Uzmanı, Sistem ve Ağ Güvenliği Uzmanı, 

AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI

Aile Bakanlığı birimlerine ikamet şartı ile memur alımı yapılıyor. Halen 12 il için ilanın olduğu alımlarda sosyal hizmet birimlerinde görevlendirilecek personeller alınacak. 

İlanlarda bulunan en mühim şartlar ise adayların en az 60 KPSS puanına sahip olması, Çoğu ilan için B sınıfı ehliyet sahibi olması, lisans mezunu olması (bazı kadrolar için bölüm şartı var), ilanın yayımlandığı ile ve ilçede ikamet ediliyor olması. 

Bu şartları sağlayan adaylar içinden memur alımları yapılacak. İlanlarda bunun bunun yanında işçi kadroları içinde ilanlar yer alıyor. İşçi kadroları için ise şartlar daha esnek. Türk vatandaşı olmak, mesleki özellikleri sağlamak yeterli. 

Açık Kadrolar: Aile Bakanlığı birimlerine yapılacak alımlarda Büro Memuru, Muhasabe Memuru, Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru, Büro İşçisi, Temizlik İşçisi, Şoför, Hasta Bakım Personeli alım ilanları yer alıyor. 

MSB PERSONEL ALIM İLANI

Milli Savunma Bakanlığı aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanı askeri personel sınıfından yapılacak. Alımlar Deniz Kuvvetleri Komutanlığı birimlerine yapılacak. 

KPSS şartının olmadığı alım ilanına en az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek. İlanda bulunan en dikkat çeken şart ise yaş şartı. Adayların 25 yaşından ufak olmaları isteniyor. 

İlana göre Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine 1640 anlaşmali er alımı yapıldığını açıkladı. 

İLAN DETAYLARI

Söz konusu alım ilanlarında bulunan başvuru şartlarına aşağıda bulunan bağlantılar üzerinden varabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Aile Bakanlığı personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Milli Savunma Bakanlığı personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu