Başvurular

Erzurum Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Erzurum Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Erzurum Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Erzurum Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Erzurum Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu

Erzurum Şehir Hastanesi, Sağlık Bakanlığı aracılığıyla yaptırılan 400 bin metrekare alanda kurulmuş olan ülkemizin en büyük sağlık kurumlarından biridir. Doğu Anadolu Bölgesi’nde yapılmış en mühim sağlık yatırımı olan Erzurum Şehir Hastanesi iş başvurusu, 1569 yatak kapasitesine sahip. Şehir Hastanesi, A, B, C ve D blokları ile Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden oluşuyor. Beş yıldızlı otel konforunda hazırlanmış, bütün ince ayrıntıları düşünülmüş, en son teknolojik ekipmanlarla donatılmış Erzurum Şehir Hastanesi bölgede sağlık değerini arttıracak bir sağlık kurumudur. Hastane bünyesinde bunun bunun yanında binlerce insana de iş olanağı tanınmış durumda. Erzurum Şehir Hastanesi bunlara ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapıyor. Erzurum Şehir Hastanesi aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Erzurum Şehir Hastanesi İş İlanları 2022
  • Erzurum Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Erzurum Şehir Hastanesi İş İlanları 2022

Erzurum Şehir Hastanesi bi hayli büyük depremlere bile dayanıklı olarak inşa edildi. Bu hastanede deprem anında ameliyat dahi olabilecek. Hastaneye yalnızca Erzurum ilimizden değil bunun yanı sıra çevre illerden ve çevre ülkelerden de çok sayıda hastanın ziyaret ederek, sağlık turizmi yönünden ülkemize katma değer yaratması bekleniyor. Erzurum Şehir Hastanesi bünyesinde binlerce vatandaşımız istihdam ediliyor ve bunlara ek yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılıyor.

Erzurum Şehir Hastanesi aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi hedeflenen iş ilanları içinde; hemşire, özel güvenlik görevlisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, engelli personel, eski hükümlü işçi, ambulans şoförü, diyetisyen, laborant, sekreter, ebe, eczacı, gassal, kimyager gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bunlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Erzurum Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Erzurum Şehir Hastanesi açıldığında Palandöken Devlet Hastanesi ve Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi buraya bağlandı. Bu nedenten burada istihdam edilen çalışanlar Erzurum Şehir Hastanesi’ne aktarıldı. Harici olarak açık kalan pozisyonlara ise Sağlık Bakanlığı aracılığıyla atamalar gerçekleştirildi. Yine tamamlanamayan yerlere ise İŞKUR üzerinden ve Sağlık Bakanlığı resmi web sayfası üzerinden ilanlar yayına girecektır. Sizler de bu ilanları takip ederek ülkemizin en büyük şehir hastanelerinin bir tanesinde çalışma fırsatı elde edebilirsiniz. Harici olarak online bir iş başvuru formu yahut insan kaynakları sayfası bulunmamaktadır.

Erzurum Şehir Hastanesi Nerededir?

Erzurum Şehir Hastanesi, Erzurum ilimizde Yakutiye beldesinde bulunmaktadır. Aşağıda tam adresini gözlemleyebilirsiniz.

Adres : “Atatürk Mahallesi, Çat Yolu Cd., 25070 Palandöken/Yakutiye/Erzurum”

Bu makalemizde Erzurum Şehir Hastanesi iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu