Başvurular

Erzurum Tekstilkent iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Erzurum Tekstilkent iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Erzurum Tekstilkent iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Erzurum Tekstilkent iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Erzurum Tekstilkent iş ilanları ve iş başvurusu

Tekstil sektörü ülkemizde en fazla istihdam yaratan sektörlerin başında bulunmaktadır. Yerli ve yabancı sayısız firma, üretimlerini ülkemizde gerçekleştirmektedir. Bunun bunun yanında; ülkemiz genelinde istihdamın yüzde 6’sını tekstil ve hazır giyim sektörü oluşturmaktadır. Tekstil sektörüne yapılan yatırımlara ise ara verilmeksizin devam edilmektedir. Bu yatırımlardan bir tanesi de Erzurum ilimizde yapılmaktadır. Erzurum ilimizde yapılan Tekstilkent’te ülkemizin en mühim tekstil firmaları üretim gerçekleşmeye başlamıştır. Erzurum Tekstilkent 4 bini aşkın vatandaşımıza istihdam kapısı yaratacaktır. Bu bağlamda Tekstilkent içinde bulunan firmalara çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapılmaktadır. Tekstilkent aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Erzurum Tekstilkent İş İlanları 2022
  • Erzurum Tekstilkent İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Erzurum Tekstilkent İş İlanları 2022

Erzurum Tekstilkent içinde hali hazırda 50 dönümlük bir arazide 5 adet tekstil fabrikasının yapımına devam ediliyor. İlerleyen zamanda yapılan yatırımlar nezdinde fabrika sayısı da bi hayli hızlı olarak arttırılacak. Erzurum Tekstilkent ilerleyen zamanda ülkemizde üretilen tekstil ürünlerinin birçoğunun çıktığı yer olması için çalışmalar sürdürmektedir. Tekstilkent bünyesine ise çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapılacak.

Erzurum İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Erzurum Tekstilkent bünyesinde yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; üretim teknik sorumlusu, paketleme elemanı, ortacı, makinacı, üretim mühendisi, vasıfsız eleman, iş makineler, operatörü, depo elemanı, modelist, overlokçu, muhasebe elemanı, engelli personel, tekstil kesimcisi, terzi, tasarımcı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılacak?

Erzurum Tekstilkent İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Erzurum ilimizde Tekstilkent, Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi içinde bulunmaktadır. Burada kurulan Tekstilkent bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için fabrikaların bünyesinde iş başvurusunda bulunmalısınız. Yani burada bulunan fabrikalara müracaat etmelisiniz. Harici olarak İnternet üzerinde bir iş başvuru formu yahut insan kaynakları sayfası yer almamaktadır. Açılacak olan fabrikaların hangi şirketlere ait olduğu bilgisi verildiktan sonra bizzat bu şirket bünyesine başvurularınızı uygulayabilirsiniz. Bu makalemizde Erzurum tekstilkent iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER TEKSTİLKENT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tekstilkent hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tekstilkent açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu