Başvurular

ESBAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

ESBAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde ESBAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. ESBAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

ESBAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Ege Serbest Bölgesi, İzmir’in Gaziemir beldesinde 2.2 milyon m²’lik bir alan üzerinde kurulmuştur. Bölge, Uluslararası Adnan Menderes Havalimanına 4, İzmir Limanına 12, otoyol ağlarına ise 1 km. mesafededir. Ege Serbest Sanayi Bölgesi, 1990 senesinden bu yana yap işlet devret modeli ile özel sektör kuruluşu olan ESBAŞ aracılığıyla işletilmektedir. ESBAŞ ihtiyaç duyduğu zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. ESBAŞ aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bütün iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • ESBAŞ İş İlanları 2022
  • ESBAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

ESBAŞ İş İlanları 2022

Bölgede bugün saygınlığıyla 74’ü yabancı olmak üzere toplam 175 firma faaliyet göstermektedir. ESBAŞ faaliyetlerinin devamı adına çeşitli zaman dilimlerinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir.

  • Facebook Üzerinden İzmir İline Ait İş İlanlarına Ulaşmak İçin TIKLAYIN

ESBAŞ aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde; büro personeli, güvenlik görevlisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, temizlik işçisi, şoför gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlara ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adaylar iş başvurusu yapabilmektedir. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl nereden iş başvurusu yapılır?

ESBAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

ESBAŞ işe alacak olduğu personelleri kendi bünyesinde önceden toplamış olduğu öz geçmişler vasıtası ile seçmektedir. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu doldurularak sizler de öz geçmişinizi rahatlıkla bırakabilirsiniz. İş başvurusunda bulunmanızın akabinde insan kaynakları  başvurunuzu det aylı olarak inceleyecek ve başvurusu olumlu yanıtlanan adaylar iş görüşmesi için çağıracaktır. Bu aşamayı da başarıyla geçen adaylar ESBAŞ bünyesinde çalışma fırsatı elde ederler. Bu makalemizde ESBAŞ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

ESBAŞ İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ESBAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, esbaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan esbaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu