Başvurular

ESKİ Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu 2022

ESKİ Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde ESKİ Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. ESKİ Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

ESKİ Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu

Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi veya bilinen kısa adıyla ESKİ, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde yaşayan tüm kişi ve kuruluşların içme, kullanma ve endüstri suyunu alakalı yasal mevzuata uygun olarak elde etmek, kullanıcılara ulaştırmak, bir araya gelen atık suları şehir merkezinden uzaklaştırmak ve arıtmakla görevli olan kuruluştur. ESKİ Genel Müdürlüğü faaliyetlerine aralıksız devam etmek adına ihtiyaçları sebebiyle çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. ESKİ aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları ile bu ilanlara dair iş başvuru formu, iş talep formu, açık iş pozisyonları gibi iş başvurusu ayrıntıları haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • ESKİ Genel Müdürlüğü İş İlanları 2022
  • ESKİ Genel Müdürlüğü İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

ESKİ Genel Müdürlüğü İş İlanları 2022

ESKİ; içme, kullanma ve endüstri suyu gereksinimlerinin her türlü yer altı ve yer üstü kaynaklarından sağlanması ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için; kaynaklardan abonelere ulaşıncaya kadar her türlü tesisin etüt ve projesini yapmak yahut yaptırmak, bu projelere göre tesisleri kurmak yahut kurdurmak, kurulu olanları devralıp işletmek ve bunların bakım ve onarımını yapmak, yaptırmak ve gerekli yenilemelere girişmek gibi çeşitli görev, yetki ve sorumluluklara sahiptir. ESKİ Genel Müdürlüğü bu faaliyetlerine aralıksız devam etmek adına personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. ESKİ aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları aşağıda bulunmaktadır.

Facebook Üzerinden Eskişehir İline Özel İş İlanlarını Takip Edebilmek İçin TIKLAYIN

  • ESKİ İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • ESKİ İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • ESKİ İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

ESKİ aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde; beden işçisi, güvenlik görevlisi, kimyager, avukat, vezne elemanı, sayaç okuma elemanı, tekniker, veznedar gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlara ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay – bayan, işinde uzman – deneyimsiz adaylar iş başvurusu yapabilmektedir. İlanlarda bunun bunun yanında engelli personel alımı, eski hükümlü işçi alımı ve stajyer alımı da yapılacağı söylenmektedir. Peki tüm bu iş ilanları nasıl ve nereden takip edilir? İlanlara nasıl iş başvurusu yapılır?

ESKİ Genel Müdürlüğü İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

ESKİ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde yer bulmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, iş talep formu gibi ayrıntıları öğrenmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. İlanlar yayına girdiğinda sosyal ağlardan gerekli açıklamaları siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız. Harici olarak kurum bünyesinde bulunan insan kaynakları gibi çeşitli departmanlara yapacak olduğunuz iş başvuruları ise kabul edilmemektedir. ESKİ bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Bu makalemizde ESKİ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ESKİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, eski hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan eski açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu