Başvurular

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

2020 yılı için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 107 anlaşmali sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı. İlan ayrıntıları ve başvuru linkini makalemizde bulacaksınızdır.

Başvuru Şartları:

  •  T.C. vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Değişik: 23/01/2008-5728/317md.) Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde gösterilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl yahut daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasa l düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas,ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, s uçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
  • Askerlik Durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş bulunmak.Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • 657 sayılı Kanunu’nun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
  • Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince, anlaşmali olarak istihdam edilenler hizmet anlaşmasine aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

İlana başvurmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu