Başvurular

Eskişehir Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Eskişehir Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Eskişehir Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eskişehir Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eskişehir Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu

Ülkemizin en büyük sağlık kurumlarından bir tanesi Eskişehir ilimizde faaliyet geçti. Eskişehir Şehir Hastanesi 1081 yatak kapasitesi, 254 poliklinik, 35 ameliyathane, 131 yoğun bakım ünitesi ile adeta dev bir sağlık kompleksidir. Hastane bünyesinde son teknoloji ekipmanlar kullanılmaktadır. Bunun yanında de en zorlu operasyonlar bile hastane bünyesinde yapılabilinmektedir. Yap işlet ve devret modeli ile yapılan Eskişehir Şehir Hastanesi, 25 yıl süre boyunca Akfen İnşaat bünyesinde olacaktır. Hastanenin bir diğer özelliği ise bölgede bir istihdam kapısı olmasıdır. Bünyesinde binlerce çalışanın istihdam edildiği hastaneye yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaya ise devam ediliyor. Eskişehir Şehir Hastanesi aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Eskişehir Şehir Hastanesi İş İlanları 2022
  • Eskişehir Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Eskişehir Şehir Hastanesi İş İlanları 2022

Eskişehir Şehir Hastanesi, yüksek standart ve konfora sahip. İçerisinde diğer hastanelerden farklı olarak bir kreş bile yer alıyor. Eskişehir Şehir Hastanesi ile hastaların çok daha kısa bir sürede tedavi edilmeleri amaçlanıyor. Hasta konforu ve sağlığı için tüm olanakların olduğu şehir hastanesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılıyor.

Eskişehir İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Eskişehir Şehir Hastanesi aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; hemşire, engelli personel, özel güvenlik görevlisi, ambulans şoförü, acil tıp teknisyeni (ATT), fizyoterapist, hasta kabul elemanı, tıbbi sekreter, eski hükümlü personel, biyolog, ebe, eczacı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Eskişehir Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Eskişehir Şehir Hastanesi faaliyete geçtiğinde ilk kez bünyesindeki çalışan eksiğinin büyük bir bölümü kapanan çevre hastanelerdeki çalışanların transfer edilmesi ile karşılandı. Yine açık iş pozisyonları için ise İŞKUR üzerinden ilanlar yayınlanmaktadır. İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine müracaat ederek iş başvuru formu doldurabilirsiniz. Harici olarak online başvuru yapabileceğiniz bir insan kaynakları sayfası bulunmamaktadır.

Eskişehir Şehir Hastanesi Nerededir?

Adres: “71 Evler, Çavdarlar Sk. No:26080, 26080 Odunpazarı/Eskişehir”

Bu makalemizde Eskişehir Şehir Hastanesi iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu