Bilgi Arşivi

Bereket Döner Çalışma Şartları ve 2021 Personel Maaşları

Bereket Döner Çalışma Şartları ve 2021 Personel Maaşları, başvurular bölümümüzde Bereket Döner Çalışma Şartları ve 2021 Personel Maaşları ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Bereket Döner Çalışma Şartları ve 2021 Personel Maaşları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Bereket Döner Çalışma Şartları ve 2021 Personel Maaşları

bereket döner çalışma şartlarıbereket döner çalışma şartları
Bereket Döner Çalışma Şartları ve Çalışan Şartları

Bereket Döner çalışma şartları ve firma da ki  işleyişi incelediğimiz makalemizde; mesai saatleri civarından çalışma koşullarına, sosyal hak ve olanaklardan personel maaşlarıyla alakalı birden çok detaya varabilirsiniz.

Bereket Döner Çalışma Şartları ve Çalışan Maaşları

  • Bereket Döner Çalışma Şartları ve Çalışan Maaşları
  • Bereket Döner Çalışma Şartları
  • Bereket Döner de Çalışmak İstiyorum
  • İşe Girerken İstenilen Belgeler Nelerdir?
  • Bereket Döner Hakkında
Çalışma Şartları
Mesai Süresi / 8.50 Saat
Özel Sağlık Sigortası
Doğum İzni
Haftalık İzin / 2 Gün
Yıllık İzin / 15 Gün
Resmi ve Dini Bayram İzni / 1 – 4 Gün
Prim ve İkramiye Sistemi / Senede 4 Defa

1998 senesinde İstanbul’un Beyoğlu semtinde kurulan Bereket Döner ilk kurulduğunda ufak bir döner işletmesiydi. Lakin şimdilerde zincir lokanta durumuna gelen marka, Türkiye’nin en büyük dönercileri içinde yerini aldı. Şu anda 125’ten fazla şubesiyle sektör içindeki en büyük kuruluşlardan biridir.

bereket döner çalışma şartlarıbereket döner çalışma şartları
Bereket Döner Çalışma Şartları ve Çalışan Şartları

Bereket Döner Çalışma Şartları

Son senelerda kendini net bir biçimde ispatlayan Bereket Döner çalışma şartları hususunda çok araştırılmaktadır. Her sezon personel alımı yapan firma çeşitli iş koşulları hususunda çalışmak isteyenlere faydalı oluyor.

Bereket Döner çalışma koşulları olarak kolay bir şekilde şartlar sunan firma çeşitli pozisyonlar için eleman alımı gerçekleştiriyor. Bu alımlar genelde mutfak elemanı, garson, motorlu kurye alanlarındadır.

Bereket Döner de Çalışmak İstiyorum

Bereket Döner çalışma şartları olarak günlük mesai süresi 9 saat olduğunu aktarabiliriz. İlk etapta yoğun tempo yorucu gelebilir. Lakin firma resmi tatil zamanında fazla mesai ödemesi yapmaktadır. Personel maaşları pozisyonlara göre değişiyor. Lakin en düşük ücret asgari ücretle başlayıp 2600 TL’ye kadar çıkmaktadır. Özellikler garson pozisyonunda işe başlayanlar prim ve bahşiş uygulamasıyla aldıkları fiyatları arttırıyorlar.

Bereket Döner çalışma koşulları ve maaş uygulaması size uygun geliyorsa, bir an önce başvuruda bulunabilirsiniz. Firmanın bunun yanı sıra haftalık ve yıllık izin uygulamaları olduğunu da belirtebiliriz. Haftalık izin 1 gün, yıllık izin ise 1 yıl çalışanlar için 14+2 şeklindedir.

İşe Girerken İstenilen Belgeler Nelerdir?

Yapmış olduğunuz iş başvurusuna olumlu geri dönüş alıp, personel alımı yapılacağı tarafınıza bildirildiyse eğer yolun en stresli kısmını aştınız demektir. Buna rağmen işe giriş işlemlerinizin yapılabilmesi için teslim etmeniz gereken işe giriş evrakları bulunmaktadır. Bu işe girerken istediğimiz belgeler firma yapısına göre değişkenlik gösterse de genel hatları ile E-devlet uygulamasından rahatlıkla temin edebileceğiniz türdedir.

İşe giriş işlemlerinizin yapılabilmesi için gerekli olan bu belgeler şu biçimdedir.

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Nüfus Kayıt Örneği
  • Mezuniyet Belgesi
  • Sağlık Raporu
  • Kan Grubu Kartı
  • Sabıka Kaydı ve Adli Sicil Kaydı
  • Vesikalık Fotoğraf
  • Aile Durum Bildirim Formu
  • Askerlik Durum Belgesi
  • İş Sözleşmesi ve Hizmet Sözleşmesi

Firmanın çalışma şartlarını ele aldığımız yazımızın sonuna gelirken, şirkete ait Güncel Bereket Döner İş İlanları! İş Başvuruları Devam Ediyor başlıklı makalemize göz atarak iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Bereket Döner Hakkında

Bereket Döner, 1988 senesinde İstanbul Beyoğlu’nda, ufak bir döner işletmesi olarak kurulmuştur. Kısa zaman içinde hizmetteki ve kalitedeki özeni karşılıksız kalmamış, Beyoğlu ve etrafında restoranlarının sayısını 4’e ulaştırmıştır. Bu restoranlarda günlük olarak 1500 kilograma yakın döner satabiliyor olmanın vermiş olduğu güç ve cesaret ile 1998 senesinde İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde Türkiye’nin ilk hazır döner üretim tesisini kurmuş, böylelikle geleneksel Türk dönerini dünya çapında hak ettiği yere taşıma hedefi ile hızla büyümüştür. Bugün geleneksel Türk dönerinin dünya çapındaki sözcüsü ve savunucusu vizyonu ile yoluna devam eden Bereket Döner, dünyanın en büyük döner üreticilerinin içinde yer almayı başarmıştır. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu