Başvurular

Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022

Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı

Et ve Süt Kurumu yani bilinen kısa adı ile ESK yayınlamış olduğu iş ilanı ile çok sayıda işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Et ve Süt Kurumu işçi alımı ilanı kapsamı içinde sıhhi tesisatçı, soğutma ve iklimlendirme teknisyeni, makine bakımcısı ve kasap alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 29 Kasım 2017 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından ulaşmanız olabilecekdür.

Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı İlanı 2017

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP94 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir.

Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Merkezi sınav kapsamı içinde müracaat eden adaylar içinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep rakamının üç katı olacak biçimde düzenlenecek nihai listede bulunan bireylerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Sıhhi Tesisatçı Alımı

Adayların tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabileceklerini sağlık kurulu raporu ile belgelemeleri gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında bulaşıcı hastalığının olmaması ve vardiyalı olarak çalışabilmeleri de aranan diğer başvuru şartları içindedır. İlan kapsamı içinde 1 işçi alınacak olup, işe alınacak olan aday Ankara ilimizde istihdam edilecektir.

Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Lise ve Dengi Okul Tesisat Teknolojisi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Metal İşleri Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP94 60

Çalışma Adresi : İŞÇİ BLOKLARI MAH. M.YAZICIOĞLU CAD. 51/B YÜZÜNCÜYIL 06530 ÇANKAYA

Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni Alımı

Adayların tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabileceklerini sağlık kurulu raporu ile belgelemeleri gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında bulaşıcı hastalığının olmaması ve vardiyalı olarak çalışabilmeleri de aranan diğer başvuru şartları içindedır. İlan kapsamı içinde 1 işçi istihdam edilecek olan işe alınacak olan aday Ankara ilimizde çalışacaktır.

Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Lise ve Dengi Okul Soğutma ve İklimlendirme Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul İklimlendirme ve Soğutma Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul İklimlendirme Sistemleri Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP94 60

Çalışma Adresi : İŞÇİ BLOKLARI MAH. M.YAZICIOĞLU CAD. 51/B YÜZÜNCÜYIL 06530 ÇANKAYA

Makine Bakımcı Alımı

Adayların tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabileceklerini sağlık kurulu raporu ile belgelemeleri gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında bulaşıcı hastalığının olmaması ve vardiyalı olarak çalışabilmeleri de aranan diğer başvuru şartları içindedır. İlan kapsamı içinde 1 işçi istihdam edilecek olan işe alınacak olan aday Erzincan ilimizde çalışacaktır.

Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Lise ve Dengi Okul Makine Teknolojisi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP94 60

Çalışma Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1. CAD. NO: 6 ERZİNCAN MERKEZ

Kasap Alımı

Adayların tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabileceklerini sağlık kurulu raporu ile belgelemeleri gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında bulaşıcı hastalığının olmaması ve vardiyalı olarak çalışabilmeleri de aranan diğer başvuru şartları içindedır. Adayların bunun bunun yanında MEB, ESK ve İŞKUR aracılığıyla tertip edilen et işçiliği ve kasaplık eğitiminden yani SEKAP sertifikasına sahip olmaları yahut tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta bulunan işlerde çalıştırılacakların mesleki eğitimlerine dair yönetmelikte bulunan meslek eğitim belgelerinden birisine sahip olmaları yahut et endüstrisi eğitimi görmüş olmaları gerekmektedir. Adaylar için noter kurası 6 Aralık 2017 tarihinde Sivas Et Kombinası Müdürlüğünde yapılacaktır. İlan kapsamı içinde 4 işçi istihdam edilecektir.

Çalışma Adresi : KOVALI KÖYÜ MEVKİ ULAŞ SİVAS / TÜRKİYE

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
KOVALI KÖYÜ MEVKİ ULAŞ/SİVAS 06.12.2017 14:00 – 15:00

Bu makalemizde Et ve Süt Kurumu aracılığıyla yayına giren işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru ayrıntılarına yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren bütün ilanlara Et ve Süt Kurumu iş başvuru formu sayfamızdan ulaşmanız olabilecekdür.


DİĞER ET VE SÜT KURUMU HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, et ve süt kurumu hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan et ve süt kurumu açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu