Başvurular

Et ve Süt Kurumu Personel Alımı İlanı Yayınladı! 2022

Et ve Süt Kurumu Personel Alımı İlanı Yayınladı! 2022, iş başvuru bölümüzde Et ve Süt Kurumu Personel Alımı İlanı Yayınladı! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Et ve Süt Kurumu Personel Alımı İlanı Yayınladı! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Et ve Süt Kurumu Personel Alımı İlanı Yayınladı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren, merkezi Ankara ilimizde bulunan Et ve Süt Kurumu yayınlamış olduğu ilan ile personel alımı yapacağını açıkladı. Et ve Süt Kurumu personel alımı ilanı kapsamı içinde en az ilköğretim mezunu kasap alımı gerçekleştirecek.  Et ve Süt Kurumu personel alımı ilanına dair başvuru şartları, başvuru formu ve tarihleri ile ilgili haberimiz devamından geniş bir şekilde bilgi edinebilirsiniz.

Et ve Süt Kurumu Personel Alımı İlanı 2016

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** TEHLİKELİ İŞLERDE ÇALIŞABİLİR OLDUĞUNU SAĞLIK KURULU RAPORU İLE BELGELEMEK (KURA SONUCU İSİMLERİ ÇIKAN ADAYLARDAN İSTENECEKTİR) **** BULAŞICI HASTALIĞI BULUNMAMAK. **** MEB, EBK VE İŞKUR TARAFINDAN DÜZENLENEN ET İŞÇİLİĞİ VE KASAPLIK EĞİTİMİNDEN (SEKAP) SERTİFİKA SAHİBİ OLMAK VEYA TEHLİKELİ VE ÇOK TEHLİKELİ SINIFTA YER ALAN İŞLERDE ÇALIŞTIRILACAKLARIN MESLEKİ EĞİTİMLERİNE DAİR YÖNETMELİKTE YER ALAN MESLEKİ EĞİTİM BELGELERİNDEN BİRİSİNE SAHİP BULUNMAK VEYA ET ENDÜSTRİSİ ÖĞRENİMİ GÖRMÜŞ OLMAK. **** Noter kurası 15.06.2016 tarihinde SAKARYA ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ’NDE SAAT 14.00’DE gerçekleştirilecektir. **** Başvuru yapan adaylardan sınav neticesinde işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde alakalı mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları ile ilgiliki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. – Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. – Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. – Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Kasap Pratikten
En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi Lisans
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
SAKARYA ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ’DE YAPILACAKTIR 15.06.2016 14:00 – 15:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Çalışma Adresi : YENİ SAKARYA CAD. ERENLER/SAKARYA

Bu makalemizde Et ve Süt Kurumu personel alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumun çalışma saatlerine bağlantısından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu