Başvurular

Eti Gıda iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Eti Gıda iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Eti Gıda iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eti Gıda iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eti Gıda iş ilanları ve iş başvurusu

Eti Gıda A.Ş., 1962 senesinde Firuz Kanatlı aracılığıyla kurulmuş olan bir gıda şirketidir. Ülkemizde en tanınan markalardan bir tanesi olan Eti Gıda; bisküvi, gofret, kurabiye, kek, çikolata, bebek gıdaları ve hazır gıda ürünleri alanlarında üretim gerçekleştirmektedir. Bünyesinde sayısız ürün bulunan firma sektöre yön veren, sektörün öncü kuruluşlarından biridir. Ülkemizde ilk lifli bisküvi, ilk sanayi üretim keki, ilk paketlenmiş turta, ilk glütensiz bisküvi, ilk ıslak kek gibi bir çok yeniliği ülkemize kazandırmayı başarmıştır. Eskişehir ilimizde kurulmuş olan firma büyüme hedefleri ışığında bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Eti Gıda aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Eti Gıda İş İlanları 2022
  • Eti Gıda İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Eti Gıda İş İlanları 2022

ETİ, şimdilerde ülkemizde 70’den fazla ilimizde 7000’den fazla çalışanı ile hizmet vermektedir. Tecrübesi, kaliteli, yenilikçi ve benzersiz lezzetleri ile üretim hacmini gün geçtikçe arttırmaktadır. Eti ürünleri yalnızca ülkemizde değil bunun yanı sıra yurt dışında da satılmaktadır. Eti ülkemizde en fazla ihracat gerçekleştiren firmalardan biridir. ETİ Gıda aşağıda saymış olduğumuz fabrikalarına, sevkiyat merkezlerine ve şubelerine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir.

  • Eskişehir Kraker Fabrikası
  • Eskişehir Çikolata Fabrikası
  • Eskişehir Kraker Fabrikası
  • Bozüyük Fabrikası
  • Konya Süt Ürünleri Fabrikası
  • Eskişehir Bütünleşik Tahıl İşleme Fabrikası
  • Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Bisküvi Fabrikası

ETİ Gıda, yukarıda saymış olduğumuz üretim yaptığı yerlerine, bölge müdürlüklerine, genel müdürlüğüne çok sayıda yeni alımlar gerçekleştiriyor. Eti Gıda aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; ürün geliştirme mühendisi, ambalaj satınalma yetkilisi, teknik işler mühendisi, mekanik tasarım mühendisi, otomasyon mühendisi, mekanik bakım teknisyeni, bakım mühendisi, bakım planlama mühendisi, kimyager, şoför, biyolog, gıda mühendisi, vasıfsız fabrika işçisi, plasiyer gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bunlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapılmaktadır?

Eti Gıda İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

ETİ Şirketler Grubu, yeni alımlar için çeşitli kariyer portallarında iş ilanları yayınlamaktadır. Bu iş ilanlarına aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu sayfası üzerinden ulaşmanız olabilecekdür. Sayfaya girdikten sonra istediğiniz kariyer portalı üzerinde bulunan açık iş pozisyonlarını görüntüleyebilir ve anında iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Bunun dışında bir iş başvuru formu yahut insan kaynakları sayfası yer almamaktadır. Bu makalemizde ETİ fabrikası iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Eti Gıda iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER ETİ GIDA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, eti gıda hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan eti gıda açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu