Başvurular

Eti Krom iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Eti Krom iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Eti Krom iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eti Krom iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eti Krom iş ilanları ve iş başvurusu

Eti Krom A.Ş., 1936 senesinde kurulmuş olan ülkemizin en büyük krom cevheri üreticisi ve ihracatçısıdır. Eti Krom bunun yanı sıra yüksek karbonlu ferrokromun üreticisidir. Bir kamu iştiraki olarak faaliyetlerine başlayan şirket ardından Yıldırım Holding aracılığıyla satın alınmıştır. Ülkemiz genelinde 80’e yakın madene sahip olan şirketin yıllık 1 milyon tona yakın bir krom işleme kapasitesi bulunmaktadır. Eti Krom şimdilerde yalnızca ülkemizin değil dünyanın sayılı krom üreticilerinden bir tanesi haline gelmiştir. Faaliyetlerine ara vermeksizin devam eden şirket bünyesine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Eti Krom aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları makalemizdedır.

  • Eti Krom İş İlanları 2022
  • Eti Krom İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Eti Krom İş İlanları 2022

Ülkemizin çeşitli noktalarında krom cevheri madenlerine sahip olan firma, cevheri işleyerek Elazığ ilinde bulunan tesislerinde ferrokroma dönüştürmektedir. Şirket Avrupa, Asya, Amerika, Çin ve diğer pazarlarda ileri gelen paslanmaz çelik üreticileri, alaşımlı çelik tesisleri ile dökümcüleri için seçkin bir tedarikçi konumundadır. Eti Krom bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Elazığ İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Eti Krom aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; altyapı ve otomasyon uzmanı, metal alma işçisi, maden mühendisi, iş güvenliği uzmanı, iş güvenliği uzmanı, destek personeli, jeoloji mühendisi, vardiya mühendisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Eti Krom İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Eti Krom; İstanbul, Antalya, Elazığ, Bingöl, Kazakistan, Samsun gibi konumlarda yeni alımlar gerçekleştirmektedir. Türkiye’nin 1 numaralı krom cevheri ihracatçısı ve dünyanın 1 numaralı sert, parça krom cevheri üreticisidir. Alanında ülkemizin en büyük firmalarından birisinde çalışma fırsatı elde etmek için özgeçmişinizi ik@etikrom.com mail adresine iletebilirsiniz. Harici olarak bir iş başvuru formu yahut insan kaynakları sayfası yer almamaktadır. Yapacağınız başvurular kurum bünyesinde açık iş pozisyonu oluşması durumunda değerlendirilecektir. Bu makalemizde Eti Krom iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ETİ KROM HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, eti krom hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan eti krom açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu